Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Luxus na talíři vs. Vaříme s Mírou. Snobárna vs. blafy. Robert Mikluš vs. Míra Hejduk. V novém seriálu Žrouti od společnosti Negativ (Kancelář Blaník, Autobazar Monte Karlo) se prolínají kuchařské osudy hrdinů obou obskurních kuchařských pořadů... Unikátní gastrositcom sledujte na internetové televizi Stream.cz. (StreamCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

endrix 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle projekt (protože to není seriál, jsou to vlastně tři, respektive čtyři pořady tvořící jeden celek) mě nejprve nadchl. To je opravdu něco, co tu ještě nebylo. Dva kuchařské pořady, které spojí jeden příběhový seriál. S dalšími díly přicházelo znechucení nad promrhanou šancí na něco výjimečného. Zbytečná hrubost a vulgarita mě moc neoslovily. Ovšem když jsem viděl poslední díl a vše do sebe zapadlo (byť předvídatelně), musím uznat, že jako celek to stojí za pozornost. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak Stream nemá problém sehnat zajímavé herce a přijít s dobrým nápadem. Není to poprvé a je to minimálně po druhé, co mě něco od nich vysloveně zaujalo. Žrouti měly super nápad a i přesto, že byly brutálně ujetý, dokázal jsem je dokoukat do konce. A dokonce jsem si od Mikluše a Míry něco odnesl. Třeba zrovna nedávno jsem vařil buřtguláš s kvalitní uzeninou z Francie, moukou z Polska, cibulí z Řecka, brambory z Gruzie a mletou papričkou Habaňero z Jižní Ameriky. Víte jak to je..Česky, ale dokonale! A nebo taky kecám a je to za nula nula prdlačky. Hlavně, že je to dobrý, žejo. Jo a Jana Plodková mi tady svojí ulítlou postavou opět udělala strašnou radost! ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Úchylná úvodní písnička navodí skvělou atmosféru ujeté komedie, bohužel však dostanete jen zbytečně vážné drama o tom, jak Mikluš (kuchař z Luxusu na talíři) jí v zákulisí chráněná zvířata. Po třech dílech jsem to chtěl zabalit, jen zvědavost mě donutila pustit si další díly a musím říct, že čtvrtý a pátý díl už mají nějaký dějový obsah a seriál se dost zvedl. Jsem zvědavý, co přijde dál. Edit - přišlo jen hodně špatné a zbytečně šokující finále, takže nakonec jednu hvězdu ubírám. ()

Agoran 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po čtvrtém díle. Stále horší a horší... Zatímco dva doprovodné seriály jsou skvělé, tohle je balast bez nejmenšího nápadu či humoru. K tomu obsazování očividných neherců (novinář) a divákovi je pak naprosto jedno, co se na obrazovce děje. Jediné, čím se snaží odlišit, je vulgarita, která je však tak prvoplánová, že jen dokresluje celkový zmar. Očekávám konečnou pointu ve stylu "jak lidé nadávali na oba doprovodné seriály, než zjistili že jsou parodií, tak stejní 'kritici' teď nadávají na kvalitu spojujícího seriálu, aniž by se poučili", ale to asi dávám tvůrcům až příliš velký kredit. Jasně, jde jen o webovou minisérii, ale nevidím důvod, proč na ni klást menší nároky, než na konvenční televizní tvorbu. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Bylo to místy až zbytečně úchylné (uvolňování), nicméně to okolo bylo zvláštně pohnutě morbidně depresivně debilně choré způsobem, který se dal strávit. Mělo to slabší i silnější chvilky a poslední díl (zatím poslední? A nemyslím tím onen Epilog) je jedním z těch lepších. A že je konec zase škoda není, stačí si vzpomenout na Blaník, kde to příliš dlouhým trváním nedělalo moc dobrotu. Robert Mikluš si vystřihnul epesního magora. A asi by se měl na čas zbavit svého knírku, jinak mu úchylného kuchaře bude dávat věčně někdo sežrat. --- PS: Všimli jste si někdy, kolik slovních přirovnání se týká jídla a jedení? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama