Reklama

Reklama

Luxus na talíři

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Česky, ale dokonale. Kuchařská show, ve které Robert Mikluš předvádí klasické české recepty, ale v moderním pojetí a z prvotřídních surovin. Záštitu nad pořadem převzal Pražský kulinářský institut (Roman Vaněk a Zdeněk Marcín). (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Robert Mikluš si pro vaše mlsné jazýčky připravil několik opravdových delikates. Česky, ale dokonale. Problémem ovšem je, že zatímco se vám budou sbíhat sliny, tak vaše peněženky by zřejmě pěkně zaplakaly. Proč si však neudělat prdel ze všech těch „šéfkuchařů“ a žrádel, které stojí majlant, ale vy se ani pořádně nenajíte (hlavně že ovšem budete jíst jen to nejlepší a o to tu jde především…). Já se u tohoto pořadu docela pobavil. Beru to s nadhledem. Jídlo vypadalo vážně chutně a co teprve ta škála surovin (kumquatová marmeláda, Meursault Periéres, Ludvík XIII, játra z kuřete z oblasti Bresse, lanýže, australské jablíčka, bretaňský tvaroh, oslí mléko,…). Gurmáni si přijdou určitě na své, divák se pobaví, Robert Mikluš se svou visáží taky zabodoval. No nic, dobrou chuť… ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Můj první pocit, když jsem to náhodou zahlédla na streamu byl: "Co to je za troubu, že chce v dalším zbytečném pořadu o vaření učit lidi vařit svíčkovou?" Popravdě, ani nechápu, proč jsem si to pustila, asi jsem měla hlad. U krájení celeru, z něhož nás zajímají jen ta filátka, jsem začala hýkat smíchy, úprava masa mě už málem stála život, protože jsem se nezvládala nadechnout a to jsme to maso měli ještě pořád syrové! Uzení ryby ve druhém díle by z deprese vyvedlo i mladého Werthera a o malou destilační kolonu si Ježíškovi už před týdnem napsala většina mých kamarádů. Na tomhle pořadu je smutná jenom jedna věc. Spousta diváků nepobrala, že je to recese. Někomu zkrátka není souzeno poznat kouzlo kumquatové marmelády. ()

Reklama

crackonosh 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní vaření se dá provozovat, i když vypadáte jako laciný východoněmecký pornoherec, kterého by každý tipoval výhradně na osmažené pedofilní prsty kapitána Iglo (jež znají děti na celém světě). Španělský ptáček se smrži za mě na jedničku — jen mi tam chybí ty plátky 22karátového zlata z minula. Ale co, člověk nemůže mít všechno. Krásný a dojemně podvratný počin, který jsem sledoval opakovaně a se stále větším zalíbením. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Pane Krušino, čuráku potřísněný, jistě si připadáte, že jste na chvíli Spielbergem, Cameronem a Bayem, když berete do pracek celuloid, jimž byte si měl zaškrtit koule, abyste už ráno nestříkal do misky s vločkami a mlékem, co klohníte ve vaší polní kuchyni na snídani. Pane Mikluši, genitále zevní, jistě si na chvíli připadáte Jamie Oliverem, pekelníkem v kuchyni nebo mamrdem strupovitým, který nad vařením pěje árie, je tím pádem proklatě vtipným, až i já noblesně zahýkám a zatetelím se, až se mně roztrhnou kalhoty. Ano, hádáte správně, pod náplavou hoven mně prdly tesilky, neb jsem se právě čistě a nefalšovaně posral smíchy nad parodií nad parodie. A to mám lékařsky zakázáno se smát. Je ovšem vědecky dokázáno, že smích zvyšuje impotenci a snižuje IQ. 0% ()

gonga odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou by to možná bylo vtipné a ano,mnoho lidí se skutečně dalo napálit. Já nikoliv, přesto dávám odpad, za naprostou vyčerpanost po jednom dílu. Ano, ačkoliv jde o vtip, neznamená, že je povedený. A opakovat ten samý, navíc nepovedený, vtip x-krát? To si dali za úkol to točit dokud se v komentech budou vyskytovat lidi, kteří to nepochopili? Tak to bude do nekonečna, tupounů je všude dost, nejen v Česku, jak čéssfdí honibrci tvrdí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama