Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2016, 60 min

Režie:

Matthias Schwab

Účinkují:

Marek Vašut (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Nejúspěšnější soutěž všech dob opět na TV Nova! Nové studio, nová pravidla, nový moderátor. Hrajte o 10 miliónů korun s Markem Vašutem. (TV Nova)

Recenze (82)

castor 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v roce 2000 to byl boom jako v devadesátých letech Tutovka. U barevného kola štěstí, Přemka Podlahy a bláznivé vrásčité babky každý slintal nad sumami, které byly k mání. Šlágrem pak byl rozhodně i Milionář. Démonický Vladimír Čech je evidentně nenahraditelný, sympatický závan od hostitele Marka Vašuta tam občas je, pokušitel mu docela jde, ale místy zbytečně tlačí na pilu a zdaleka není tak bystrý a pohotový jako nejslavnější tuzemský moderátor tohohle fenoménu. Tehdy to mělo atmosféru, dnes musíme strpět i otázky, které jsou určené ryze pro diváky TV Nova. To do vědomostní soutěže prostě nepatří. Coby comeback ale překvapivě snesitelné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vašut se snaží to je sice pravda, ale plnohodnotně nahradit Čecha se mu nepodařilo. To snad ani nejde a ani bych mu to úplně nezazlíval – no každopádně si v mých očích po zpackaném Trosečníkovi napravil reputaci. To nové pravidlo se mi moc nelíbí, ale tak rozhodně jim připočítám k dobru, že tuto soutěž (kdysi velice oblíbenou) vrátili na obrazovky. Pořád lepší jak ta kvanta debilních rádoby seriálů (českých). ()

Reklama

megan017 

všechny recenze uživatele

Uvolněný přístup Vašuta a jeho šoumenství hodněkrát ocením, ale tady mi to moc nesedlo. Vladimír Čech všechno dělal s důvtipem, elegancí a byl to správný lišák, který diváka uměl dobře natahovat a soutěžícího zmanipulovat do zblbnutí, navíc znal jistý odstup, kdežto Vašut jakoby do soutěžících ryl. Ale není to špatné celkově, ale ta špatně načasovaná hudba a zpožděné osvětlení, to mi bodalo do očí i uší. Navíc prozradí odpověd ještě, než jí označí. I když se jedná o banální věc, kterou každý ví, nicméně tam se s účastníky nikdy v rukavičkách nezacházelo. Nicméně jsem ráda, že se Nova rozhodla oživit soutěž, která mě vždy bavila a není mi vůbec proti srsti se na to dívat i Vašutem, kterého mám docela i v oblibě. Je ovšem škoda, že Vladímír Čech už mezi námi není, protože s ním mě to nejen bavilo, ale dokonce jsem se i těšila. Jeho nejde nahradit, to je nemožné, ale že by Vašut nebyl důstojná náhrada, to si nemyslím. Jen ho pořád musím s Čechem srovnávat. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Osobně mě štve, že si z toho Nova dělá vlastní propagandu dávno zapadlých nebo současných pořadů, ptát se na Natoč to!, Ulici, Peříčko je zoufalost (v prvním dílu) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ___ Příště snad bude kolik cen vyhrála Lucie Borhyová nebo kdo neuváděl počasí na této televizi?! Jinak Vašut se srovnání s Čechem nevyhne, ale proč každého hned odsuzovat, když má jiný styl, osobnost. ___ Myslím, že je adekvátní alternativou. Vedle této soutěže jsem měl v oblibě i 1 proti 100 (Člověk je soupeřem lidí, tudíž je to spíše ještě těžší. - a eliminuje to stupiditu zadávajících...něco se zkrátka vůbec neví a nikdo o tuto informaci zájem nemá), nejen kvůli vysokým výhrám, ale i stylu, napětí a vlastně celkovému pojetí, i když, co do kadence otázek, zůstává králem Riskuj nebo AZ kvíz. ()

KeithMaxwell 

všechny recenze uživatele

Neskutečně mě tu serou otázky na dementní pořady TV Nova, opravdu se tady musí ptát kdo hraje v ulici a vyhrál superstar? Jinak není moc co vytknout, Vašuta nemusím ale tady překvapivě v pohodě, zábavné a rozhodně lepší než zaplnit středeční večery dalším dílem ordinace nebo nějakým podobným klenotem. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Pořad byl natáčen v kulisách německé verze přímo v Kolíně nad Rýnem. (Bernyz)

Reklama

Reklama