Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2016, 60 min

Režie:

Matthias Schwab

Účinkují:

Marek Vašut (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Nejúspěšnější soutěž všech dob opět na TV Nova! Nové studio, nová pravidla, nový moderátor. Hrajte o 10 miliónů korun s Markem Vašutem. (TV Nova)

Recenze (82)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Novácká snaha po x letech obnovit jeden z vůbec nejpopulárnějších soutěžních pořadů na české scéně. Kdyby se moderátorského křesla neujal zrovna Marek Vašut, tak by se možná ani nejednalo o takový propadák, jenž po několika dílech zmizel z obrazovek. Princip soutěže se ale nezměnil, takže nebudu tentokrát nijak přísný. ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Milionář s Vašutem je jako sex se psem - bude se vám to zdát divné a možná z toho ještě něco chytíte. Vašut sám o sobě má dobrý hlas, dobře vypadá, ale moderátor vědomostní hry je naprosto na hovno. Občas jsem měl pocit, že zrovna prodělal nějaký záchvat nebo má obrnu, takže někdy se stávalo, že soutěžící to ukončil dříve, než aby tam zůstal... nebo že by byli idioti? Nevím. Jedno je ale jisté, Vašut to nijak neprožíval. Nepřemlouval hráče, nevnucoval jim myšlenku, zdali jejich odpověď není špatná, i když byla dobrá. Někdy se o to pokusil, aby se neřeklo, ale viděl peníze hlavně ve své peněžence. A největší nevýhodou Vašuta v tomto pořadu? Byl hloupější než kdejaký hráč. A to je pak těžké, když ani on sám nic neví, a když ano, několikrát jsem zpozoroval, že se prořekl a pak se to snažil zahrát do autu... pokud na to teda zrovna přišel. Ostatně, on Vašut znal snad odpovědi na tupé otázky týkající se TV Novy. Otázky týkající se trapností na TV Nova tuto hru degradovala o několik úrovní níže. Člověk chce být milionářem, je na to dostatečně inteligentní, ale když nenechá svou mysl lobotomavat seriály TV Nova, nedokáže odpovědět na jejich stupidní dotazy, kdo zrovna v Ordinaci mrdá s Bobinou. ()

Reklama

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Marek Vašut je nesnesitelný, jeho neustálé rytí do soukromí soutěžících je trapné a nemá v této soutěži dělat.Pokud si chce zvedat ego, měl by si udělat vlastní Talk show, tento pořad je pro jeho exhibicionismus krajně nevhodný. Otázky? No comment, raději celou soutěž zrušte, pokud takto pojedete dál. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Osobně mě štve, že si z toho Nova dělá vlastní propagandu dávno zapadlých nebo současných pořadů, ptát se na Natoč to!, Ulici, Peříčko je zoufalost (v prvním dílu) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ___ Příště snad bude kolik cen vyhrála Lucie Borhyová nebo kdo neuváděl počasí na této televizi?! Jinak Vašut se srovnání s Čechem nevyhne, ale proč každého hned odsuzovat, když má jiný styl, osobnost. ___ Myslím, že je adekvátní alternativou. Vedle této soutěže jsem měl v oblibě i 1 proti 100 (Člověk je soupeřem lidí, tudíž je to spíše ještě těžší. - a eliminuje to stupiditu zadávajících...něco se zkrátka vůbec neví a nikdo o tuto informaci zájem nemá), nejen kvůli vysokým výhrám, ale i stylu, napětí a vlastně celkovému pojetí, i když, co do kadence otázek, zůstává králem Riskuj nebo AZ kvíz. ()

Mijagi 

všechny recenze uživatele

Marek Vašut má jiné vystupování než Vladimír Čech, ale i on k tomuhle pořadu sedí. Reaguje pohotově, vtipně a dokáže vygradovat napětí. Doplnění čtvrté nápovědy zaslouží plus. Horší je to s výběrem otázek. Chápu, že do prvního záchytného bodu jde spíše o zasmání, než o namáhání hlavy, ale šoupnout každému ze tří soutěžících dotaz k vysílacímu programu TV Nova mi přijde za čarou. Hodnoceno po prvním dílu: Jednou týdně to pobaví. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Pořad byl natáčen v kulisách německé verze přímo v Kolíně nad Rýnem. (Bernyz)

Reklama

Reklama