Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2016, 60 min

Režie:

Matthias Schwab

Účinkují:

Marek Vašut (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Nejúspěšnější soutěž všech dob opět na TV Nova! Nové studio, nová pravidla, nový moderátor. Hrajte o 10 miliónů korun s Markem Vašutem. (TV Nova)

Recenze (82)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se tu všichni (a nebo alespoň většina z nás) shodneme, že Milionář byl, je a bude pouze jeden - a to ten s panem Vladimírem Čechem, který stále ještě ze záznamu můžeme sledovat na TELCE. Každopádně potvrzuji, že Marek Vašut je za něj celkem důstojná náhrada (rozhodně lepší než Šmucler nebo Hejma), i přes to, že je někdy až moc hrrr a tlačí na pilu humoru, ale to bych prozatím dal za vinu jeho "premiéře" v této moderátorské pozici. Jednu hvězdičku si sice nechám pro sebe, každopádně si myslím, že tato soutěž bude velice kvalitní výplní televizního času v porovnání s těmi všemi trapnoseriály a béčkovými filmy, které ostatní programy (potažmo i TV NOVA) nabízejí. PS: Nová nápověda je zajímavým zpestřením a troufám si říci také nejsilnější nápovědou ze všech nabízených. PPS: "Nové studio" není zas až tak nové, jak se zdá, v podstatě to samé, jen v HD kabátku. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Za mě parádní vzkříšení legendární soutěže (a proto doufám, že to pár let vydrží). Všichni víme, že jediný pravý Milionář je pouze s ďábelským a geniálním Vladimírem Čechem, Vašut je za něj ale vynikající a asi i nejlepší možnou náhradou. V prvním díle byl sympatický, charismatický (ale jinak), pohotový a hlavně vtipný, soutěžícím se snažil pomáhat, chrlil hlášky, bylo vidět, že mu to sedne. Nová nápověda podle mě super, studio taky, jen tam je až moc světel. A i když se vytratilo napětí, já jsem si to užil, bavil jsem se a rozhodně chci být milionářem i nadále. A včerejší první díl mi navíc potvrdil, že Milionář je skutečně tou nejlepší soutěží ze všech. Za mě 90% a za Vašuta a posledního soutěžícího ještě body navíc. Jsem spokojen. ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Já bych řekl že nový Milionář je dokonce ještě lepší než ten starý s Čechem a Šmuclerem (o Preissovy nemluvě, ten byl příšernej}. Marek Vašut má velký charisma a uplně s přehledem to celý zvládá na jedničku. A se žolíkovou čtvrtou nápovědou je to ještě o fous zajímavější. Mám rád vědomostní soutěže, a nový Milionář za mě uplně v pohodě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vašut se snaží to je sice pravda, ale plnohodnotně nahradit Čecha se mu nepodařilo. To snad ani nejde a ani bych mu to úplně nezazlíval – no každopádně si v mých očích po zpackaném Trosečníkovi napravil reputaci. To nové pravidlo se mi moc nelíbí, ale tak rozhodně jim připočítám k dobru, že tuto soutěž (kdysi velice oblíbenou) vrátili na obrazovky. Pořád lepší jak ta kvanta debilních rádoby seriálů (českých). ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Osobně mě štve, že si z toho Nova dělá vlastní propagandu dávno zapadlých nebo současných pořadů, ptát se na Natoč to!, Ulici, Peříčko je zoufalost (v prvním dílu) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ___ Příště snad bude kolik cen vyhrála Lucie Borhyová nebo kdo neuváděl počasí na této televizi?! Jinak Vašut se srovnání s Čechem nevyhne, ale proč každého hned odsuzovat, když má jiný styl, osobnost. ___ Myslím, že je adekvátní alternativou. Vedle této soutěže jsem měl v oblibě i 1 proti 100 (Člověk je soupeřem lidí, tudíž je to spíše ještě těžší. - a eliminuje to stupiditu zadávajících...něco se zkrátka vůbec neví a nikdo o tuto informaci zájem nemá), nejen kvůli vysokým výhrám, ale i stylu, napětí a vlastně celkovému pojetí, i když, co do kadence otázek, zůstává králem Riskuj nebo AZ kvíz. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Pořad byl natáčen v kulisách německé verze přímo v Kolíně nad Rýnem. (Bernyz)

Reklama

Reklama