Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Další z řady Pohlových špinavých filmů. Problém je v tom, že se nepodařil casting. Kromě dobře typologicky vybraného Řeháka a cigoše nepodal nikdo dobrý výkon. I v takovém amatérském flicku se to dá dělat lépe. Humorný zlých situací také nebyla přehršle. Bohužel Máma Má Raka je stagnace, ne posun vpřed. 48%. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Věru, byla to ale kokotina. Teda řiťovina. Celou dobu si říkám, že on je u nás doktor. A taky jo! Teda chci napsat, že mi to něco připomíná. No, protože zřím mírné zlepšení kamery a dokonce i výkonů osazenstva, ač amatérské povětšinou zůstávají, přivřu v derniéře bulvu víky a nechám obligátní, již pro předcházející dva výtvory použité, tři. Ale nevím, jestli se z té variace na pohádku O kohoutkovi a slepičce dá ještě něco vyždímat, i když některé momenty byly povedené. ()

Reklama

G3orgig 

všechny recenze uživatele

Za střízliva nekoukatelná záležitost, nicméně při určité hladině v krvi se z toho stává docela zábavný film. Upřímně řečeno jsem byl trochu zklamán technickým zpracováním i hereckými výkony, neboť oba aspekty byly na stejné úrovni jako v předchozím snímku autora Jehovova pomsta, která při porovnání, díky lepšímu scénáři, vychází dokonce lépe. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

A máme tu hnedle další kousek od přímo od řezníka :o). To máš tak, když je v neděli 30 stupňů od rána, dítko u babky, to se pak kopří u podobnecj kokotin jedna báseň. Opět potěšila návštěva otce se synem Tomášem na zápase :o). Tihle dva sou kapitola sama o sobě. Příběh poutavější než Jehovova pomsta. Tenhle styl mi celkem sedí, je to sprostý, je to drsný, je to hnusný, ale má to rozhodně svoje kouzlo... ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Bohužel film už nemá takové grády jako povedený život není krásný, či i ta Jehova pomsta mi přišla zábavnější a promyšlenější. Děj a postavy jsou příšerně překombinované, vtipy až na pár výjimek spíše trapné (není tady snad jediný fór, který bych si zapamatoval). Uznávám že filmařsky je to rozhodně na vyšší úrovni než již zmíněný život není krásný, či jehova pomsta, ale to k úspěchu nestačí. Je mi to sice líto, ale víc než 1* tomu dát nemůžu. 15% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Když Kamil cvičí v posilovně, můžeme díky zrcadlu za ním vidět kameramana. (ČSFD)
  • Slovo „vole“ se ve filmu vyskytuje 217x, což je zhruba každých 11 sekund. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno