Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zde se dostáváme k pomyslnému vrcholu, respektive k pro tuto chvíli nejvtipnějšímu snímku Martina Pohla. Máma má raka svým zpracováním už nepůsobí až tak moc amatérsky, herci mi rovněž nepřišli tak strašní, jak tomu bylo u předchozích dvou snímků, takže v tomto ohledu milé překvapení. Dalším překvapením byl humor. Toho je tentokrát opravdu hromada, pochopitelně dojde i na pověstné nechutnosti a perverznosti, kdo však viděl Život není krásný a Jehovovu pomstu, asi už ho v tomto ohledu nic nepřekvapí. Z mého pohledu se zatím jedná o Řezníkův nejpovedenější počin. Je to sice nechutná kravina, avšak nejpřijatelnější. 5/10. ()

Lucas005 

všechny recenze uživatele

Márty se po za mě ne moc povedeném Jehovovy opět vrací do žánru, který mu jde, a se svým panoptikem bizarních postaviček opět přináší nějaké to šílené české buranské dobrodružství, tentokrát i s reálným pokusem o děj a propracovanější filmařinu. Škoda jen všech těch hluchých míst, kdy je potřebných Pohlovských vtipů po málu a člověk si začne všímat, jako je to celé filmařsky stále dost nedoladěné. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taky jsem od toho čekal něco jiného – tedy hlavně co se závěru týče. Řezníkův styl amatérského natáčení mi nějak nevadil v jeho předchozích snímcích, šlo hlavně o všechny ty vulgarity, černý humor, dementní postavy a tak – což bylo splněno i zde, protože Kamil to byl pěkně vychlastaný čúrák – zmlácení chuligánů v lese a teplý fotřík v sauně super, jen škoda, že se tu neobjevilo víc postav z předchozích kousků. Takže já zůstávám pořád u stejného, lehce nadprůměrného ohodnocení. 60% ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Co všechno jste rozhodně nikdy nechtěli vědět o nejúchylnějším černém humoru a báli jste se na to byť jen pomyslet v podání Tarantina z Rumburku s neodmyslitelnými třešničkami v rektu v podobě jako vždy dokonale bukanýřícího Pohla seniora, milujícího otce (alias vlhkého snu mnoha zasloužilých pracovnic OSPOD) a posledního žijícího übersoldata od elektrikářů. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že sem měl asi čtyři záchvaty smíchu, musim hodnotit takto. Sežral jsem předtim ale 30 prášků na spaní, jedno sedativum, zapil je flaškou vína a zhulil se jak dobytek. je možné, že pokud se nerozhodnete tento polymorfní narkostyle zkusit taky, film vás bude chvílema i nudit a budete si říkat, že pan řezník odkoukal nějak moc humoru z fekálních amerických komedií. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Když Kamil cvičí v posilovně, můžeme díky zrcadlu za ním vidět kameramana. (ČSFD)
  • Ve filmu obsadili dvě menší role známí horrorcore zpěváci. Roli řezníka ztvárnil Evil Dope, zakládající člen skupiny Terror Crew, kterou založil společně s Haadesem, který se naopak ujal role feťáka, který přepadne řeznictví. (DJDVD)
  • V čase 27:59 je zřetelně vidět, že teplota v sauně je pouze 23°C. (DJDVD)

Reklama

Reklama