Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

joker.george 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně zábavné s nabitými a údernými hláškami, nechybí ani dostatek zvratů a chytrých překvapení. Technické možnosti měly svoje limity, ale jsou v rámci mezí v pořádku a zážitek mi nezkazily. Svoje limity naopak neukázali ,,herci", kteří dokázali neustále cedit hlášky a zůstat ve správných pózách. Konec je taky parádní, ale zapadne v důsledku jednoduchostí, které sice pobaví, ale zároveň ho přebijí. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nejnovější Řezníkův filmovej zářez nezklamal. Pořád je to starej dobrej Řezník a jeho typickej styl. Plno výživnejch hlášek, spousta drsnýho černýho humoru, hafol ujetejch postaviček - počínaje Fighterem, Řehákem, poručíkem Danem,přes cigánskýho dealera a konče buznou, kterou si opět parádně střihl starej Řezník. Nasral mě jen konec od kterýho jsem čekal víc. Jinak jde o nadstandartní zábavu alá Řezník. Kdo jeho tvorbu zná ví co čekat a zklamanej nebude. Pro ostatní " normální " lidi to bude asi těžce stravitelný soustu na hraně nechutnosti, nevkusu a trapnosti. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Co všechno jste rozhodně nikdy nechtěli vědět o nejúchylnějším černém humoru a báli jste se na to byť jen pomyslet v podání Tarantina z Rumburku s neodmyslitelnými třešničkami v rektu v podobě jako vždy dokonale bukanýřícího Pohla seniora, milujícího otce (alias vlhkého snu mnoha zasloužilých pracovnic OSPOD) a posledního žijícího übersoldata od elektrikářů. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Další z řady Pohlových špinavých filmů. Problém je v tom, že se nepodařil casting. Kromě dobře typologicky vybraného Řeháka a cigoše nepodal nikdo dobrý výkon. I v takovém amatérském flicku se to dá dělat lépe. Humorný zlých situací také nebyla přehršle. Bohužel Máma Má Raka je stagnace, ne posun vpřed. 48%. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Od oscarového začátku až po romantický konec jsem seděl, poulil svá švidravá kukadla a samým nadšením flatuloval natolik, až jsem proflatuloval gaučík. Samozřejmě lžu. V zaujetí dílem jsem naprosto rezignoval na nějaké rozlišování odchozího skupenství a ta hezká, stylová skvrna na parketách mi bude už jednou provždy připomínat, jak měla ondyno máma raka! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • V čase 4:25 je možné vidět autora snímku, Martina Pohla, v roli Kamilova zeťáka. (DJDVD)
  • Ve filmu obsadili dvě menší role známí horrorcore zpěváci. Roli řezníka ztvárnil Evil Dope, zakládající člen skupiny Terror Crew, kterou založil společně s Haadesem, který se naopak ujal role feťáka, který přepadne řeznictví. (DJDVD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno