Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než ostatní řezníkovi filmy se spoustou zbytečných scén. O největší zábavu se tu postaraly většinou vedlejší postavy, které již zazářily v ostatních filmech. Dále také velice chválím nápad s poručíkem Danem a bojovou scénou z lesa. Lehce nadprůměrné s několika dobrými vtipy. Sledování určitě nelituji. ()

Reklama

Hlavonozec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem čekal hodně dlouho a samozřejmě to splnilo mé očekávání. Márty se, co se týče technického provedení, zlepšil hodně ve zvuku a obrazové kvalitě. A co se týče děje? To snad ani nemusím vysvětlovat. Prostě stejně bláznivá a zvrácená záležitost, která prostě v sérii ZNK nemůže chybět. ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

My, pre ktorých je lenivosť vlastne čisto filozofickým postojom (samozrejme na báze nihilizmu), by sme mali tento počin snáď aj oceniť. Kamil je chlap na pohľadanie (na jednoduché pohľadanie, voľne pohodený v každej najbližšej krčme), humor sa mu ale zadrháva. Jeho death metalový guru je síce zaujímavý a nedostatok končatín nahrádza výraznou charizmou, ale celkovo nie som spokojná. Ale ja nie som spokojná takmer nikdy, problém môjho posraného života to asi bude. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Od posledního počinu romantika Pohla uplynulo 6 let a na filmové kvalitě snímku je to dost znát. Snímek se samozřejmě drží osvědčeného schématu, ale každičký záběr působí tak nějak profesionálněji. Dokonce i humor se mi zdá být propracovanější. Místy je k zaznamenání i jakýsi náznak děje. Herci jsou solidní. Opět nechybí alkohol, drogy, trvale opálení spoluobčané, bitky...zkrátka věci, které člověk potkává denně. Právě s určitým mírným nárůstem profesionality se mi humor zdál býti mírně utlumeným ve srovnání s předchozí tvorbou. Dost lidí, povětšinou čůráků, se zde má tu drzost otírat o neotřelý závěr, respektive jedno mírné překvápko. Mě překvapivá závěrečná odbočka od očekávaného průběhu naopak potěšila a nově vzniklé situace z ní plynoucí mě pobavily. Já dostal to, co jsem dostat chtěl. Zvláštní poklonu bych vyzdvihl Pohlovi seniorovi za jeho pravidelný příval homo vtipu. Nezbývá, než si tiše přát, aby tento snímek nebyl z režisérské dílny autorův poslední. Film je volně ke zhlédnutí třeba zde. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • V čase 27:59 je zřetelně vidět, že teplota v sauně je pouze 23°C. (DJDVD)
  • V čase 4:25 je možné vidět autora snímku, Martina Pohla, v roli Kamilova zeťáka. (DJDVD)
  • Slovo „vole“ se ve filmu vyskytuje 217x, což je zhruba každých 11 sekund. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama