Reklama

Reklama

Bez obojku

  • USA Unleashed
Trailer 1

Emma (Kate Micucci) nikdy neměla štěstí v lásce – mnohem raději tráví čas sama se svou kočkou a psem. Díky podivné astrologické souhře náhod se však její dva milující mazlíčkové promění v lidské verze sebe samých – z kočky se stane pohledný, ale tajemný Diego (Justin Chatwin), a ze psa zase rozpustilý a pomilování hodný Sam (Steve Howey). Zatímco obě zvířata soupeří o její pozornost, Emma samozřejmě nemá ani tušení, že se proměnili v muže, což vede k několika legračním “schůzkám.” Přestože Emma nemá o Diega ani Sama zájem, uvědomí si, že se musí otevřít možnosti lásky a začne vidět své přátelství se sousedem Carlem (Sean Astin) ve zcela novém světle. Moderní romantická komedie Unleashed nám dokáže, že láska je vždycky cíl, i když nám někdy musí ukázat cestu vlastní domácí mazlíčci. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (18)

angel74 

všechny recenze uživatele

Dost ulítla hlavní zápletka, související s proměnou kocoura a psa v rádoby přitažlivé muže, by mi ani nevadila, pokud by to celé nepůsobilo jako laciná romance pro naivní ošklivá káčátka. Několik scén sice docela pobaví, ale snadno předvídatelný konec a těžko skousnutelné herecké kreace protagonistů hlavních rolí neumožňují této komedii překročit hranici průměrné filmové zábavy. (40%) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič proti komédiám tohto typu, v podstate v tom bol dokonca kus originality - akurát že žiadna poriadna pointa, ktorá by v tomto prípade naozaj prospela. Šablóna jak vyšitá, do toho klišovité situácie, nevýrazný humor, a koniec koncov len nevýrazná oddychovka, nad ktorou človek nemusel nijako extra premýšľať. A pritom vzhľadom na ústredný námet (premena mačky a psa na mužov), dával tomu slušnú šancu na úspech. Lenže... šablóna! ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia v ktorej sa pes a mačka jednej smoliarky (Kate Micucci) premenia do ľudskej podoby a tak sa snažia zapadnúť medzi ostatných. A popritom sledujeme ako sa tá smoliarka zbližuje s plachým kamarátom (Sean Astin). Herecké obsadenie je milé a námet snáď ponúkal príležitosť pre vtipné situácie, ale väčšina z nich je len divná a bizarná. Ani raz som sa nezasmial. Vďaka sympatickým hercom sa to raz dopozerať dá, ale ak to neuvidíte, tak o nič neprídete. 5/10. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Emma měla být farmářka, chovat koně (já mám koně, vraný koně, to jsou koně mí) a volečka (když jsem já sloužil to sedmý léto, vysloužil jsem si volečka za to). Proč? Mohl bych pak s klidným svědomím napsat jen: "ty koni, to byla ale konina" nebo "taková volovina, ty vole". Ale takhle? Co si má počít největší žijící básník s vypelichaným kocourem a uslintaným psem? Bezprostředně mě napadá jen, že život je pes. Co si budeme povídat: hledáte - ať už slušného chlapa, nebo jen ta správná slova - a nenacházíte... a to je vskutku (práce) pro kočku. 55% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost, která ale asi má něco do sebe, podobně jako ta zajímavá ošklivka Kate Micucci v hlavní roli, která je v některých záběrech kupodivu docela hezká - a navíc rozhodně nevypadá na svůj věk (v době natáčení jí bylo 36 let). Každý, kdo má doma psa nebo kočku, se u toho může docela zasmát, i když někdy je ten humor fakt hodně debilní. Jinak dějová linka s vývojem appky mě tam dost otravovala, podobně jako mi vůbec nesednul týpek, s kterým se dá Emma nakonec dohromady (což mi bylo jasné už v momentě, kdy se ten ňouma poprvé objevil na scéně - celkově je ten film předvídatelný až hrůza) - vlastně mi je asi způsob, jakým ten film mixuje klasické romcom ingredience s crazy komikou - a ještě si "nefér" vypomáhá zásahem nadpřirozena - dost protivný, a ani mi to nepřišlo jako zas až taková sranda, takže podruhé už bych se tomu spíš vyhnul. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Po skončení natáčení darovala Kate Micucci všem členům natáčecího týmu kresby se svým podpisem. (Fary)

Reklama

Reklama