Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey sa pred svojou svadbou vyberie na dovolenku so svojimi kamarátkami, pretože ju čoskoro čakajú iné povinnosti, a na kamarátky jej nezostane veľa času. Počas výletu ju poštípe neznámy hmyz, čo ale nie je ničím nezvyčajným, pretože počas horúčav je hmyz všade. Po príchode domov sa však na jej tele začínajú objavovať rôzne vyrážky a nedokáže prijímať potravu. Čoskoro zistí, že z dovolenky si priniesla oveľa viac ako len zážitky nahrané na kamere... (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Z hororové stránky to bylo určitě lepší než Contracted, ale horší než Thanatomorphose. Z herecké a příběhové stránky to byla docela hrůza. Emocionální linie diváka úplně míjí kvůli nedůvěřivým hereckým výkonům a i postavám.(jediný, kdo mi nevadil, byla asijská kamarádka), a ten se pak soustředí vyloženě jen na ty nechuťárny. Těch ovšem nebylo málo, myslím, že každý fanoušek si příjde na své choutky v docela v originálním hávu. Broučí proměnu jsme tu ještě neměli a těší mě, že z hlediska gore to nedopadlo vůbec špatně. Chválím masky i konečný vzhled apartmánu. Víc k tomu však nemám. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Dějově amputovaná variace na Cronenbergovu MOUCHU, která se bohužel přes všechen autentický hnus a čistokrevné úmysly jen trochu otrlejšího diváka ani nedotkne. Na jedné straně nesympatičtí protagonisté, kteří opakovaně jednají podle zautomatizovaných a neuvěřitelně hloupých hororových pravidel, a strašně nedotažený scénář, který nijak neřeší původce zla, nechává postavy odříkávat primitivní dialogy a především vykazuje jen minimální stopy po věrohodné psychologii a mučivém lidském utrpení, na druhé straně ale poměrně sebejistá režie, skvělé masky a přímo fantastická práce s hudbou a zvukovými ruchy, která buduje dobrých sedmdesát procent jinak prachbídného filmového zážitku. Po všech nadějných ohlasech ohledně omdlévajících a zvracejících diváků v kinech však rozhodně hořké zklamání... ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele

Zatím jednoznačně nejhorší horor roku 2015, který jsem viděl (a že jsem jich jakožto hororový expert viděl opravdu požehnaně). Po úvodní dvacetiminutovce jsem ještě uvažoval o třech hvězdách, ale postupem času se Bite vyjevil v pravém světle a toporné herecké výkony, děravý scénář či především nulová atmosféra, která je u hororu naprosto klíčovým elementem, zkrátka nešly přehlédnout. Režisér Archibald by udělal nejlépe, kdyby metamorfoval v brouka a diváci o něm již nikdy neslyšeli, jelikož trpí nedostatkem soudnosti a svými brakovými snímky tak dělá hororovému žánru pořádnou ostudu. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

,,Je to len malé kusnutie."A len vdaka tomuto ,,malému" kusnutiu a celkom pochopiteľne máte v najbližších minutách o zábavu postarané.Kto trpí fobiou s chrobákmi a vecami tými súvisiacimi,si dobre rozmyslite,či do toho pôjdete.Ja som prístupná úplne všetkému a neľutujem.Po dlhom čase niečo čo ma priklincovalo k sedačke.Čo sa mi na tom celé páčilo bol fakt,že na rozdiel od ostatných,podobne ladených snímkov (napr.Contracted,Starry Eyes..) v tomto okrem premeny hlav.postavy na odporne slizkého chrobáka môžete sledovať súčasne i premenu jej obydlia/bytu na obrovské liahnisko.A mimochodom už ste videli doslovné zašliapnutie hmyzu veľkého ako človek,že nie?Tak na čo ešte čakáte! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Bite“ rozhodně není scenáristicky tak dobrý jako film „Moucha“, ale po stránce trikové je to snímek velmi povedený. Gradace přeměny, a to i ve smyslu, co je zobrazováno prostřednictvím snů, je velmi intenzívní a nekouká se na to zrovna příjemně. Tohle ale považuji za silnou stránku filmu, protože tu primárně šlo o to ukázat, jak může být podobná transformace nechutná. A to vyšlo naplno. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Scény v Dominikánskej Republike, ktoré sú vo filme ako prvé, boli natočené ako posledné. (Marceloo)
  • Ve scéně, kdy se hlavní hrdinka probere z noční můry ve vaně, má na sobě košilku na spaní. V dalším záběru, kdy kráčí ke dveřím, na které klepe domovnice, na sobě košilku nemá, jen spodní prádlo. V následující scéně, kdy se schovává do ložnice, už ji zase má na sobě. (PavelVanekArt)
  • Film je mierne inšpirovaný hororom The Fly (1986) a režisér Chad Archibald bol nadšený, že kritici jeho film prirovnávajú k tomuto dielu. (Marceloo)

Reklama

Reklama