Reklama

Reklama

Vaříme s Mírou

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Další svérázná cooking show z produkce internetové televize Stream.cz, která tvoří protipól snobskému vaření Roberta Mikluše z pořadu Luxus na talíři.

„To, že se můj pořad jmenuje Vaříme s Mírou, má dvojí důvod. Jednak budete vařit se mnou (já se totiž jmenuju Míra) a jednak budeme vařit opravdu s mírou. To znamená jednoduchý rychlý jídla, který by měly potěšit i vaše peněženky. Já vařim pro normální lidi za normální peníze, a ne nějaký designový miniporcičky pro milionáře. Vaření s Mírou se prostě vyplatí," říká o svém pořadu Roman Mrázik alias Míra Hejduk. (Stream.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Pořad zábavný hned na několika úrovních. Jednou z podmínek ale je, že jste obeznámeni se třemi fenomény: Babicou, Láďou H. a dnes již velmi rozsáhlou a živou subkulturou zvanou Mimibazar. Vybrala jsem pro vás tři top mňamky 1, 2, 3 . Komentář platí i pro Luxus na talíři, pokud za výše zmíněné dosadíte Maurera, Pohlreicha a fine dining weby. ()

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Mně je jedno, jestli je to recese nebo co. Viděl jsem přes 1000 hororů, v některých lidi nablili do kýblu a pak to zase vypili, ale aspoň tím nenaváděli ty méně bystré spoluobčany žrát strouhanou Vysočinu jako tatarák nebo gothaj s knedlou jako hamburger. Seru na to, dávat jsem 5*. To je jak kdybych dal pětku mluvícím hlavám (telenovela), a tvrdil, jak je to recese vůči rom-com. Hovno leda! ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jako má Tom Jerryho, Rath Kalouska, Onan penisový loket a kapavka tetracyklin, tak i Mikluš vlastní svou Nemesis v podobě Míry. A já díky chlapcům strávil krásný večer, plný přiblblého hihňání, gůglení normandského másla a přikusování veky, máčené v Hennessy Paradise. Díly obou průkopníků mají kouzelný bouquet sklenky Châteauneuf-du-Vaněk, tedy Nového hradu Vaňkova. Toho kluka mývalího, co si svoje knižní recepisy vcelku uhlídal, na uložtu nejsou a já za ně musím vyhazovat tak nekřesťanské peníze, že mi pak sotva vyjde na mých denních třicet orosených staroušů a jednu nasranou stařenku. Zatím čtyři, ovšem nevylučuji, že vyloučím pátou! ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

1. Tatarák ze salámu- 3*, 2. Česká pizza z knedlíku- 5*, 3. Fondue- 5* (ta hudba z TV Nova při říznutí do prstu byla fantastická), 4. Pusinky z rohlíku- 4*, 5. Gothajburger- 4*, 6. Špagety na orientální způsob- 3*, 7. Sváteční guláš- 5*, 8. Špagetobuřt- 4*, 9. Utopené karbanátky- 4*. Vydařená parodie, ovšem chtělo by to nebát se ještě více přitvrdit, protože dementní nechápaví lidi stále žijí, a ano, stále vaří :-) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv tu "hlášku" nesnáším, tak Mírovi Hejdovi je nutno přiznat, že skutečně "jede bomby". Tu největší sice neodpálil on, ale "jeho" diskutéři, i někteří místní uživatelé, kteří vzali daný pořad vážně, ale kdo by to řešil, zábava je prostě zábava;) Faktem je, že v době brutální inflace nejen Streamu, ale různých videoblogů obecně, se dá bez problémů narazit na zcela vážně míněné "pořady" mnohem horších kvalit. Ale přátelé, mějte prosím na paměti, že už i na tomto poli se vyskytly sofistikované parodie a kultovní záležitosti, z nichž nejvýš je nutno hodnotit celokariérní opus - něco na způsob Dokonalého Triku - frajera jménem Láďa Hruška. Ale abych se držel Míry Hejdy - jeho recepty jsou totální humus, který ovšem nemalé skupiny obyvatel velebí a považují za zcela standardní způsob stravování (viz mimibazar). Samotný Míra je sympaťák, který má poněkud svébytný smysl pro humor, častěji hrubšího zrna, ale nic, co by člověk nemohl čekat třeba i od prezidenta republiky. Uvidíme, jak bude pořad pokračovat, a co z toho vytěží Žrouti. Prozatím opatrných 70%. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama