Reklama

Reklama

12 Feet Deep

  • USA The Deep End (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Skutočný príbeh o dvoch sestrách Bree (Nora-Jane Noone) a Jonne (Alexandra Park), ktoré ostanú uväznené pod skleneným krytom olympijského veľkokapacitného verejného bazéna po tom, ako sa uzavrie na víkend. V bazéne ich zdržal zásnubný prsteň, ktorý jedna zo sestier stratila. Správca ponáhľajúc sa na víkend ich pod hladinou nevidel a bazén uzavrel. Jedinou nádejou na záchranu sa zdá byť upratovačka Clara (Diane Farr). Ide však o bývalú trestankyňu, ktorá mieni túto situáciu využiť vo svoj prospech a poriadne zarobiť. Tesne nad hladinou sa zrazu vynárajú mnohé rodinné problémy, súrodenecké súperenie, ale najmä strach o vlastný život... Teraz musia spojiť sily a urobiť všetko preto, aby prežili vražednú noc. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (31)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dve holčiny ostanú uväznené v bazéne po tom, čo sa zatiahne a zabudne sa na nich. No a jediná osoba, ktorá im dokáže pomôcť, je strelená upratovačka a bývalá trestankyňa, ktorá by na tejto situácii rada zarobila. Nudný a strašne nezaujímavý thriller podľa skutočnej udalosti, čo je síce uveriteľné, ale nechápem, čím to malo (alebo chcelo) diváka osloviť. Mňa proste nebaví sledovať hodinu a pol trvajúcu konverzačku medzi dvoma, neskôr troma postavami. Keby sa tam znenazdajky objavil nejaký žralok, tak by som kľudne prihodil. Lepšia srandovná stupidita ako toto. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

V těch záplavách sraček co poslední dobou koukám musím lehce nadhodnotit. Protože tohle vypadalo jak ultimátní lejno ale nakonec se z toho vytřískalo co se dalo. Film s tak neuvěiřtelně debilním námětem se nakonec vyklubalo sice stále špatné ale napínavé pokoukání. Dvě ženský jsou uvězněné v bazénu s další ženskou která je magor a chce využít situace. Největší problém je že herečky tu jsou strašně upištěné a otravné a to že film by se vešel tak do 60 minut. Ale na takový námět jsem se zas tak moc nenudíl a jak jsem psal....Čekal jsem to 3x horší. Ale i tak je film zapomenutí hodnej. Tak nadhodnoceně hodnotím protože jsem v jeden den viděl plno sraček. ()

Reklama

ske_sarrera 

všechny recenze uživatele

Tímto filmem končí veškerý moje plavecký ambice a odhodlání ještě dřív, než stihly pořádně zakořenit. To, kolika tělními tekutinami může být ten nebohej bazén při takové páteční zavíračce obohacen, jsem si dokázala představit už v mateřské školce, kdy se někteří z mých olympijských kolegů v autobuse domů svěřili, že chodit o přestávkách na záchod jim připadá jako ztráta času. S tím se popravdě nedá nesouhlasit. Dokonce ani fakt, že se o krytý bazény staraj vyšinutý uklízečky s revolverem, se mi vůbec nezdá vystřiženej z alternativní reality. Na světě s největší pravděpodobností neexistuje člověk, kterýmu by nějaká manažerka úklidu nevyhrožovala smrtí – jednou za pošlapanou chodbu, podruhé za nespláchnutej záchod, potřetí zase za to, že jste ji na střední nepozdravili dost slušně, přestože se hierarchicky nachází hned o několik příček pod váma. Každopádně představa, že mi může někdo jen tak z rozmaru zneškodnit moje oblíbený místečko u vyhřívání, který obývám značnou část svojí plavby, je vskutku přespříliš. Takže děkuju pěkně, až budu zase za dva roky přemýšlet jestli jít plavat, mám tentokrát o důvod víc to zase nechat „na příště“. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dve tupé kravky sa nechajú zavrieť pod krytom v bazéne a samozrejme tam začnú riešiť svoje rodinne tragédie a démonov. Znie to  hlúpo, ale aspoň to malo nejakú tú originalitu, keby sa pokúšali  z toho bazénu dostáť samé. Ale nie, na scénu prichádza tretia žena a tá je ešte viac je...tá ako tie uväznené. Vážne to musel byt inteligent, čo písal tuto postavu, asi takú má doma, lebo po celu dobu som nechápal o čo tej osobe ide. Je jedna vec krádež, ale vec druha je keď pri tom zomrú dvaja ľudia a určite by na ňu prišli, keď robila toľko kiksov. Problém filmu bol v tom nezáživnom a debilnom podaní, lebo verím, že keby sa toho ujal niekto schopnejší, mohlo by to byt oveľa schopnejšie a napínavejšie dielko. V roku 2017 som tomuto filmu dal 3*, ale dnes ma skoro vobec nebavil, tak znižujem na slabé 2*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Námět je vlastně neotřelý, ale originalita neznamená automatický úspěch. Situace, ve které se holky ocitly, sice je kritická, ale ne pro filmové potřeby. Ono je to totiž jen o bouchání do bazénového krytu a uprošování hlavní záporačky, aby je pustila. A to je nuda. O moc lepší to není ani v mezičasech, kdy si obě sestry léčí šrámy z minulosti. To je totiž ještě větší nuda. Částečně to zachraňují sympatické herečky, které ale nemají větší šanci něco předvést. Zejména u Nory-Jane Noone to zamrzí, protože v minulosti ukázala, že má rozhodně na víc. Bída. 25% ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama