Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně plánovaného odpočinku na horách se vyklube další případ. A protože se v jedné horské chatě ubytovalo celé oddělení kriminalistů, není divu, že se podaří odhalit pachatele vraždy nepohodlného ekologického aktivisty. Také proto, že se do pátrání jako platný člen teamu tentokrát zapojí i pes Shimanski. (TV Prima)

Recenze (12)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno, vypadalo to jako díl na rozloučenou, dokonce Khek a Maruška z Arabely si zahrály, i pes Schimanski měl svých pár vteřin slávy... Ale nějak z toho vypadlo napětí, humor se odbyl v úvodu (nomen omen), sjezd na konci natočen poněkud amatérsky, ta ekologická linka prapodivná, ani ano, ani ne, a motivace zavražděného mi přišly zbytečně složité - mohl se živit jako gigolo v Praze a měl by věc jednodušší. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hezká exkurze z šedivé zimní Prahy do bílých hor. V reálu samozřejmě nemožné a Jidášovo ucho roste na stromech, ale jinak milé, jak jsem zvyklý a jak mám rád. Tahle parta u mě funguje a prostředí Krkonoš dojem jen umocnilo. ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn zakončení v netradičním prostředí. Netuším, jestli se chystají další série, ale každopádně Polda byl jeden z hodně mála českých seriálů, který se tak dlouhou dobu dokázal držet nad hranou průměru a málokdy sklouzl pod ní. Matásek už má za sebou dost seriálových rolí, ale žádná mu nesedla tak dobře jako Bříza. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Kořenově. (rakovnik)

Reklama

Reklama