Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro partu kamarádů skončí jejich pravidelný lovecký výjezd tragicky. Jeden z nich je zastřelený a zdá se, že se jedná o vraždu. Naši kriminalisté pátrají v minulosti a postupně odhalují, že motiv k vraždě mohlo mít víc lidí z okolí oběti. Vanda s Fišerem se zatím pokoušejí dobýt internet jako influenceři. A Michal, jak se zdá, změnil svůj postoj k Mrázově asistentce. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl spadl spíše do průměru. Okruh pachatelů byl opět úzký a tedy se vylučovací metodou rychle smrskl na minimum. Poté stačilo počkat na jediný důkaz. Humoru bylo pomálu, hlavním motivem se stal vztah Břízy s docentkou. Zde se objevil i vtip. Videa a recenze byly trochu přehnané, ale pobavily, včetně jejich trochu křečovité pointy. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt toho vztahu a obezliček okolo a pak té fotky na poradě a hlášek kolem toho, určitě bych hodnotil průměrně až podprůměrně. A Orozovič opět vyšetřuje a dokonce úspěšně. Jen teda Bříza totálně mimo ve vyšetřování celý díl, aspoň nějaký drobný triumf mu tvůrci mohli nechat. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě lepší díl než předchozí, protože vztah Matásek & Bezáková je super, navíc Orozovič se účastní vyšetřování, a to taky není bez zábavy. Podařený díl, který spíše než zastřeleného nimroda ukazuje pohodový život zamilovaného Matáska. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladší verze Jany Kolesárové (B. Bezáková) je příjemnou novinkou této jinak průměrné série. Díl mě kupodivu bavil více než ty předešlé ale nikoliv z detektivní stránky, ale spíše z té osobní. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama