Reklama

Reklama

Theatre of Death

  • USA Blood Fiend
Trailer

Recenze (3)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

P. Darvas převzal po otci divadlo, když ten zmizel. Zaměřuje se na temné příběhy, kdy diváci vidí na pódiu gilotinu v akci, příběh salemských čarodějnic nebo obětování ženy divokým kmenem využívajícím voodoo. Zatím dochází v nočním městě k nevysvětlitelným vraždám, kdy oběti mají zvláštním způsobem probodnuté hrdlo a chybí jim krev. Dvě mladé ženy - Dani a Nicole - spolu hrají v divadle a Nicole se do Darvase zadívá. Jenže Dani má stále větší pocit, že za vraždami stojí právě Darvas (Ch. Lee). Mysteriózní kriminálka s motivem vampirismu a odkazem na Rumunsko. Gotický horor připomenou hlavně scény v katakombách. Poslední čtvrtina je akční a napínavá, jinak spíše průměr. Pro skalní fanoušky postarších hororů a sběratele. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal tak film jsem viděl asi před 4 dnama a teď už si ani nevzpomenu o čem to bylo. Každopádně to byla tak či tak nuda o ničem. Spíše kriminálka se slušnou atmosférou. Opět Britský film který mě mohl překvapit ale spíše zklamal. Jen pro lovce béček, protože tohle je zapomenutí hodný film. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Z počátku jsem si užíval atmosféru typickou pro britské horrory šedesátých let, ale ve finále se o nějak zvlášť zábavnou podívanou nejednalo. Čekal jsem, že příběh odehrávající se v divadelní společnosti, která je zaměřena na předvádění morbidnějších okamžiků z lidské historie bude zpracován napínavěji či alespoň zábavněji než jak nakonec je. ()

Reklama

Reklama