Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Cimrman vymyslel krásný způsob úspor: Hamleta bez Hamleta. Stejně jsme mohli sledovat většinu filmu o Guntherovi...bez Gunthera. Bohužel se o něm jen mluvilo. Což je škoda, protože když se objevil na scéně, dostal film vtip a aspoň nějaký náboj. Takovýto styl filmu mi spíše pasoval do doby před dvaceti lety, každopádně mě dlouhou dobu nebavil. ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mě ze začátku trošku odradilo hodnocení, ale jak bývá zvykem, není nad to, udělat si svůj názor. Ulítlá a pro mě přirozená zábava ve stylu Waititiho "Co děláme v temnotách". Moc peněz to nestálo a je to na tom samozřejmě vidět. Vtipy jsou víceméně béčkové, scénář žádný a Arnold tam zase tolik času nehraje, ale svým způsobem to jako celek velmi dobře funguje a čím blíže je film konci, tím více by člověk chtěl vidět víc - stopáž je však akurátní a další minuty by snímku jen uškodily. Jo a jako bonus vám k závěrečným titulkům Arnie zazpívá country, co víc si přát. 76/100 ()

Reklama

javak810i 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné, nízkorozpočtové a cheezy akční béčko, které těží především z vtipného scénáře, který si nezřídka utahuje ze zajetých žánrových klišé a také samozřejmě z Arnolda Schwarzeneggera, jenž se sice objeví až ke konci filmu, ale rozhodně nezklame. Díky krátké stopáži film rychle uteče a kromě kamery (něco mezi POV Hardcore Henry a klasikou) a chabých efektů vlastně nemám filmu moc co vytknout. Jedná se zkrátka o takovou hříčku, na níž je vidět, že ji tvůrci stvořili jen tak pro radost. Lepší 3* ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Kdby měl Arnol trochu důstojnosti a uměl poznat okamžik kdy už je to přes čáru, bylo by na světě o pár trapných filmů méně. Měl by sám uznat že jeho kariéra je prostě u konce a nemá cenu se vnucovat divákům aby se na něj nezapomělo. Tento film je tak špatný že i Dvojčata jsou oproti tomu kvalitní snímek. Myslím že jsem se zasmála jen jednou a to u scénky která je už v traileru, takže nevím jestli se to nějak má počítat. Asi ne. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Hm, hm, vidím, že i američtí soudruzi mají svého Zdeňka Alittlebita. Přiteplený, slizký a zoufale trapný debil si vykouřil vlastní filmík, patrně proto, že nekousal a že se nevkusné zaoceánské solviny přeukrutně chichotají u jeho přiteplených, slizkých a zoufale trapných lie down skečů, až se za panděra popadají. A je z toho nepřekvapivě přiteplená, slizká a zoufale trapná postlobotomická taškařice pro všechny mongoloidní smíšky a krutohustá smršť toho nejsofistikovanějšího maligního tumoru, při které Trapan Lullan bezelstně hodil lano a podal lopatu samotnému Árnýmu, aby se ten mohl už definitivně kariérně oběsit a zakopat. Tak ať ti ta moje jedna hvězda z milosti smutně poblikává na cestě do hereckého hrobu, Schwarzi! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Burnaby a Surrey (Britská Kolumbie, Kanada). (griph)

Reklama

Reklama