Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem chtěl kouknout jenom na poslední třetinu s Arnoldem a film nehodnotit, nakonec mě ale film už od začátku (kupodivu) nenutil to vypnout nebo přetočit jak jsem dle jedné zdrcující recenze čekal a poměrně dobře jsem se bavil. Rozhodně to není žádný akční skvost a spoustě lidem film stylem humoru nesedne (jak je ostatně vidět v diskuzi). Killing Gunther má totiž na svědomí Taran Killam, což je jedna z hvězd stále populární Saturday night live (což je na tom dost vidět) a rozhodl se prožánr mockumentary (aktéři komentují dění do kamery), zřejmě kvůli snížení rozpočtu. Postavy jsou na přesdržku všechny, ale naštěstí mi brzy došlo, že tu jsou přesně od toho a sám Arnold věděl, že svou roli musí brát jako karikaturu sama sebe, čímž taky zjevně naštval mnoho svých fanoušků. Koukatelné to ale dle mého je a vybouchne zde víc aut, než by člověk čekal. Možná ale kdyby místo levných triků někdo vložil více úsilí do akce, tak by to nejspíše ocenilo více lidí. PS : Hodně to připomíná film Keanu od Keye & Peela. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak jsem s očekáváním jako fanda Arnolda shlédl tento nový jeho počin a trochu to zhodnotím.:-) .Tak za prvé jsem od tohoto kousku neměl přehnané očekávání,ale po zhlédnutí traileru mě nejdříve trochu vadilo jaký styl si Taran Killam vybral,myslím tím natočit film jako částečné dokument,ale zase mě potěšily záběry právě s Arnoldem,protože bylo cítit,že si to opravdu užívá.Po shlédnutí jsou moje pocity takové,že styl rádoby dokumenty mi tolik nevadil a Arnold opravdu potěšil.Jeho roli jsem si užil a i když celkově neměl takový prostor tak si film celý podmanil pro sebe.Co se mi ,ale nelíbilo byl příběh ,co byl často jen rádoby vtipný..a to je u akční komedie docela mimo,když chybí často ten vtip a to hlavní akce-tak té by tam mohlo být taky více.No,takž nebýt Arnolda tak je tento film hodně podprůměrný,ale celkově hlavně za Arnolda,který to hodně táhl dávám celkově 50% a tři hvězdy. ()

Reklama

nonick1 

všechny recenze uživatele

Režie: Taram Killam, scénář: Taram Killam, produkce: Taram Killam, hrají: Taram Killam... Klobouk dolů! Jít do rizika natočit originálním způsobem ryze autorskou záležitost, a nadto ještě coby svou filmovou celovečerní prvotinu – tomu já říkám mít koule! Taramu Killiamovi se podařilo vytvořit za relativně málo peněz opravdu hodně muziky. Muziky, co vás celý film baví – od začátku až do konce. Tahle crazy komedie, která se obejde bez v současnosti všudypřítomného pitvoření a fekálního humoru si rozhodně nezaslouží mít na CSFD tak nízké hodnocení – nejen kvůli půvabné Taramově manželce Cobie, která si ve filmu také zahrála, ale i kvůli překvapivému a povedenému comebacku Arnoldátora.Takže namísto původně zamýšlených čtyř, dávám plnou palbu - i s ohledem na údernou závěrečnou titulkovou skladbu Two Shots. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Nejprve je třeba poznamenat, že jde o béčko technicky zpracované značně blbě snad po všech myslitelných stránkách s primitivně debilním humorem. Ano. ALE tvůrce je naštěstí takový genitál či tupé hovado, sám se v tomto nemohu rozhodnout, že právě tohle mu ve výsledném dokumentárním konceptu skvěle funguje, pročež je Guntherovo honění skvělým střílením si ze všech těch zmrdelně vážně se beroucích assasíních filmů v čele s mým nejhlouběji opovrhovaným gumovým Dickem, což tomuto dílku dává pro mě další hurónsky vtipný nadrozměr. Ergo bavil jsem se nakonec královsky a s ohledem na zdařilé sebeparodující kreace kalifornské exguvernantky, na kterou je žel třeba čekat takřka Godotsky, přehlížím i toho debila v roli hlavního padoucha a dávám možná mírně nadhodnocenou, ale přece. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o Arnolda a zvrat, tak dobrý. Nicméně jinak žádná hitparáda. Ne že bych se ani jednou nezasmál, ale v zásadě je to tak, jak píše Tuxedo - v hlavní roli jsou ty nejohranější fórky, které se Killam ani nesnažil podat nějak neotřele. Navíc ten mockumentary styl mi místy lezl na nervy. Každopádně nic moc jsem nečekal, takže jsem si alespoň ušetřil zklamání. 25% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)

Reklama

Reklama