Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to fajn. Možností jak film vylepšit je pochopitelně bezpočet. Na první dobrou se nabízí sehnat schopnější herce a například vyměnit sympatickou Hannah Simone za přece jen komediálně zdatnější, a především talentovanější Aubrey Plaza, jenže proč bych zbytečně rýpal. Killing Gunther je pohodová akční krimi parodie s překvapivě slušným komediálním timingem a výborným Švarcíkem. Nebudu tak neuctivý abych říkal, že už mu nic jiného než takovéhle role nezbývá, ale musím přiznat, že mi tady sedl víc než ve filmech co se berou vážně. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Příchodem Arnolda na scénu se film o dvě hvězdy zvedá, protože na rozdíl od ostatních herců si roli očividně užívá a dává do toho všechno. Problém je, že se objeví jen na pár minut stopáže. Zbytek filmu je poměrně nudný, plný průměrných hereckých výkonů a laciných digitálních efektu (záměr?). Velká škoda, moc jsem se na film těšil. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Malá gangsterka s nadhledem a humorem podobným americké verzi Kanclu mi až překvapivě sedla. Každá z najmutých postav měla svoje roztomile idiotské mouchy, které vám při sebemenší akci s ladností zabijáka dokazovali. Po překročení půle jsem marně pátral, kde je náš Arnie a hle, doma v pyžamu a má to skvěle připravené. Celý zbytek filmu si doslova urval pro sebe a vůbec mi to nevadilo. Srandovní překvápka a slyšet zpívat terminátora country písničku, nikde tady ani ve vesmíru se to už nestane. :) Tak nízké hodnocení si nezaslouží. 65% ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|2%| Jak se mohl Arnold upsat k takové sračce? No, to je mi teda záhadou. Bylo peklo to dodívat do konce. Ale já to přeci jenom vydržel. Zastávám názor, že když si film pustím, tak ho musím taky dodívat a ne hodnotit po 20 minutách a dát hodnocení. Zhruba hodina filmu je totálně o ničem. Sledujeme tu partu totálně vymaštěných kokotů, co se snaží najít a zabít známého zabijáka Gunthera! Takže tu máme zezačátku seznámení všech elitních postav, kteří jsou odvážní natolik, aby si troufli Gunthera najít a zabít. Myslím to však ironicky. Neboť sledovat ty dementy jak jsou retardovaní tak, že se sami málem zabijou, bylo mi k pláči. Já se nemohl ani jednou zasmát. Celé to bylo trapné. K tomu ten debilní rádoby dokumentální styl. Ani to nebylo vyloženě točeno jako dokument, jen to tak naoko trochu vypadalo. Když už se po cca 67 minutách zjeví Arnold, tak se paradoxně ve filmu nic nezlepší. Bylo mi ho až líto páč i on vypadal trochu trapně. 1% dávám za menší šarvátku v kuchyni, kdy si tam Arnold podá jednoho sráče. Druhé % dávám za hlášku“ Odešel k vrtulníku“ což nám připomene Arnoldovu slavnou hlášku z filmu Predator. To je ale vše. V tomto snímku opravdu není o co stát. Je to nudná trapárna a i ta akce je prostě obyčejná - moc jí ani není. Takže je mi líto, ani ten Arnold tuhle pekelnou srajdu nezachránil. ODPAD jak vyšitý!!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že je docela fajn, že si ze sebe Arnold Schwarzenegger dovede udělat srandu, jen to místy prostě není vtipné a je to spíše trapné. Ale je zde příběh, který není vyloženě marný, postavy, které celkem ujdou, a pár známých jmen která vás potěší. Arnold až na konci, ale za to si to užívá. Až moc možná. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)

Reklama

Reklama