Reklama

Reklama

Balkánská pomsta

Trailer

VOD (1)

Keď je do miestnej nemocnice privezený záhadný cudzinec na pokraji smrti, vypočúvanie FBI odhalí medzinárodný plán pomsty. (TV Markíza)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Extremne podfinancovany akcny film v ktorom cely cas par znamejsich xichtov pobehuje v jednej budove. Sem tam niekto po niekom vystreli s hnusnymi CGI efektami a vrcholom su 2 rozbite okna, ktore su natocene spomalene, aby sme si tie nakladne destrukcie vychutnali. Aby sme mali zdanie, ze sa film odohrava po celom svete, tak sa pred kazdou interierovou scenou objavi titulok, kde sa momentalne nachadzame. No a stopaz filmu je natiahnuta na pozadovynu dlzku tym, ze cely pribeh rozprava za stolom Autumn Reeser dalsim dvom znamejsim xichtom (Peter Stormare, Maria Conchita Alonso), ktore si to pri pomysleni na finalnu pointu v style Usual Suspects utrpne odsedia. Jedinym aspektom v ktorom sa zucastneni mohli predviest aj napriek nulovym nakladom su bitky. Maju jednoduchu choreografiu a kadencia strihov je vyssia ako kadencia uderov, takze nepôsobia kontaktne, ale ani nie su prilis neprehladne a vlastne za ne a za snahu vsetkych zucastnenych davam jednu hviezdicku. Asi najlepsie dopadol suboj dvoch legendarnych Kickboxerov Van Damme vs. Bernhardt. Ale evidentne mal navrch Bernhardt. Niektore Van Dammove udery pôsobili dost divne az smiesne. Podvratak s novym menom Kris Van Damme tu nema velky priestor a prakticky sa objavi len v dvoch bitkach v ktorych ukazuje, ze sa od otecka naucil vysoke kopy. Vysledkom je film po produkcnej stranke na urovni amaterskych youtube videi, ktore ale ponukaju ovela kvalitnejsie bitky mladsich a schopnejsich borcov. Je mi smutno z toho v akych podmienkach musia tocit byvale exhviezdy. 1/10. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Zraněný Phillip (Jean-Claude Van Damme) je přivezen na pohotovost, kde je ošetřen sestrou. Situace se vyostří ve chvíli, kdy do nemocnice dorazí ozbrojení muži, kteří ho chtějí zabít... Souboje nejsou choreograficky něco extra, ale zbytečně je degraduje roztřesená kamera a zběsilý střih. Peter Malota film režíroval a dělal koordinátora soubojů. Herci Daniel Bernhardt (Radovan Brokowski) a Kris Van Damme (Dusan) na snímku ještě dělali jako kaskadéři. Kieran Gallagher má v titulcích kredit koordinátor kaskadérů a kaskadér. Natáčení probíhalo v lokacích ve státě Mississippi. HODNOCENÍ 30% ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Hodně mizerný akčňák, který nepotěší ani dublováním Van Damma v akčních scénách. Zmatečný střih při jakékoli akci, která je navíc podprůměrná a s absolutními amatéry. Film vypadá navíc hodně z levného soudku a nemůžu si pomoci, ale Van Damme má stále na víc, než upadat do vod Seagalovek. Na tento film se budu snažit rychle zapomenout.......3/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je zdravotní sestra a jejím úkolem je pomáhat lidem. Teď se jí pod ruce dostal jistý chlapík, který vypadá, že má za sebou náročnou šichtu a který jí zřejmě pomůže přežít. Ač má zásadní podíl viny na tom, že se mezi operačními sály potlouká banda zabijáků. Za dalším kousek á la „chci ještě nějakou dobu alespoň na discích přežívat“ stojí hned trojice scénáristů, která splácala pitomoučký zaměnitelný příběh o jedné pomstě, jednom hloupém zvratu a několika mdlých bojových scénách. Režisér měl přitom k dispozici dvě sličné herečky i takové eso, jakým je Peter Stormare. Jenže kde jsou ty časy, kdy válel v Minority Report, 8 MM nebo Armageddonu? Akce je sestříhaná tak, aby nebylo poznat, že se rváči jaksi neumějí otáčet, rozpočet musel být titěrný, navíc velký kus zřejmě spolklo maskování Jean-Claudea, který má vypadat, že dostal pár ran do hlavy. Několik náběhů na něco alespoň průměrného tam bylo, vesměs je to ovšem velká bída, takže banda nejvěrnějších jen zapláče. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Žán Klod by v tomhle filmu potřeboval fastumgel, celej film se tam totiž tváří jak nemohoucí duchodce, chodí jak když se mu chce srát a tak.. jinak film celkově pusobí jako slušný céčkový exkrement.. ten výslech tý pindy co neuměla hrát.. vyslýchá jí botox a bezdomovec co si hrajou na ef bí áááj. Akce tam je ale je taková nicotná, pomalá, Žán Klod je tu vychcípanej prej potřebuje cukr a jídlo aby se dobil, celej film má vybitou baterku.. ani ta bitka mezi nim a jeho synátorem mě nebavila.. ale nakonec se přece jen našlo něco co se mi tak trochu libilo.. že ukazali.. teda aspon se snažili ukazat, každýho tech záporaku minulost a přiběh a to chválim. Jinak je to céčkovej šitizmus. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • Počas výsluchu Suzanne príslušníkmi FBI je z nahrávky počuť, že je nedeľa, 15. augusta 2016. V roku 2016 však pripadol 15. august na pondelok. (beso74)
  • Režisérsky debut kaskadéra Peter Malota v hlavnej úlohe s Jean-Claudeom Van Damme je len prehodením ich spolupráce z roku 1996 (The Quest), vtedy sedel na režisérskej stoličke Van Damme a Malota si zahral postavu španielskeho bojovníka. (beso74)

Reklama

Reklama