Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivu Martonovi se podaří zjistit, kdo se vloupal do pokoje a ukradl mu zápisník. Zatímco se strážmistr Černý strachuje o život syna, předák Arpád nařizuje horníkům, aby druhý den nikdo z nich nesfáral. Novou štolu chce ale ukázat hraběti, což je Martonovi podezřelé... Syn strážmistra Černého, trpící vrozenou obrnou, je opět nemocný: má časté horečky, kašel a dušnost. Mária u něj tráví veškerý čas, strážmistr shání u lékaře tinkturu, která alespoň částečně pomáhá. Marton chce od Huberta vědět, kdo prohledal jeho pokoj a odcizil „klíčový důkaz“ při hledání vraha. To Hubert neví, existenci tajných chodeb v zámku ale přizná. Ukáže se, Marton podivnou postavu sice výstřelem nezastavil, ale přece jen zranil na noze. Na schodech jsou ostatně stopy krve … Detektiv namluví i hraběti, že se mu ztratil „klíčový důkaz“, přestože ve ztraceném zápisníku nic důležitého nebylo. Doufá, že vrah se zalekne a prozradí se. Varuje hraběte, že se ho někdo pokusí zabít, ten o tom ale nechce slyšet. Nahálka a Ondrík se mezitím nechají podvodníkem zlákat ke hře v karty a neustále prohrávají. Bude jim nějakou dobu trvat, než přijdou na to, že muž má v rukávech karty, se kterými fixluje, a pak teprve ho přinutí hrát – nahého. A karta se obrátí … (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Scraffy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak prvý diel, kde idem nad 3 hviezdy. Toto ma konečne bavilo a takmer to využilo svoj potenciál. Nebyť opäť tých žandárov, ktorý mi tam proste nepasujú, tak by to bolo dokonalé. Bavil som sa. Konečne nabitý diel! ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jsem propásl předchozí díl. A opět to vůbec nevadí neb jsem o nic nepřišel. A znovu tomu dávám trochu zoufalé tři hvězdy. Zoufalé jsou tu ty rádoby vtipné epizodky s přitroublými četníky, které si ukousnou snad třetinu stopáže. ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem měla v plánu napsat nějaký sofistikovaný komentář o tom, že i tento díl nepostrádá své kvality a ty následně vyjmenovat, jenže tvůrci tentokrát místo Koleníka svlíkli Ondríka a já už vlastně pořádně nevím, co jiného se tam dělo. Ale dobré to bylo. Velmi dobré... :-D ()

Reklama

Reklama