foto

Martin Nahálka

  • nar. 19.5.1980 (38 let)
    Liptovský Mikuláš, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Stálý člen uměleckého souboru v DAB Nitra je vyučený kuchař a číšník. Má za sebou nespočet divadelních rolí, účinkoval i v malých rolích ve filmech Ako divé husi nebo Kruté radosti.

Zdroj: presskit k filmu Tobruk

Herecká filmografie

Filmy

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
2016 Agáva
Potkany (divadelní záznam)
Zázračný nos (TV film)
2013 Parazit (divadelní záznam)
2010 Hasiči (TV film)
2008 Tobruk
2007 Poločas rozpadu
2002 Kruté radosti
2000 Za mestskými múrmi: Obeť (TV film)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Výlet (E02)
Kuchyňa (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Milenky (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
Semafor (TV seriál)
Psy, plienky a jednorožce (E12)
Matka za matku (E11)
Úsmevnú sústrasť (E10)
další epizody (12)
2017 1890 (TV seriál)
Konec (E13)
Krysa (E12)
Volavka (E11)
další epizody (13)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
2015 Naši (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2014 Divocí koně (TV seriál)
Ochránci (TV seriál)
Superhrdinovia (TV seriál)
Šupina (E06)
Vdova (TV seriál)
2012 Doma na porádku (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Veľký hráč (S02E03)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Sterilní pravda (E08)
Ludsky & Ludsky (E07)
další epizody (9)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zlaté smrti (S01E03)
Případ petrolejového prince (S01E01)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Zuzka (S01E06)
2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)

TV pořady

2017 Všechno, co mám rád (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 BijouTerrier - Prečo plačeš Vilém? (hudební videoklip)
Mám v piči na lehátku (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace