foto

Martin Nahálka

  • nar. 19.5.1980 (40 let)
    Liptovský Mikuláš, Slovensko, Československo

Biografie

Stálý člen uměleckého souboru v DAB Nitra je vyučený kuchař a číšník. Má za sebou nespočet divadelních rolí, účinkoval i v malých rolích ve filmech Ako divé husi nebo Kruté radosti.

Zdroj: presskit k filmu Tobruk

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nabarvené ptáče
2016 Agáva
Zázračný nos (TV film)
2010 Hasiči (TV film)
2008 Tobruk
2007 Poločas rozpadu
2002 Kruté radosti
2000 Za mestskými múrmi: Obeť (TV film)

TV seriály

2020 Červené pásky (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2019 Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Ježiško existuje? (E08)
Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin na svatbě (E13)
Naši (TV seriál)
Odchod (S04E22)
Obeť pre rodinu (S04E21)
Cyklus života (S04E20)
další epizody (10)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Výlet (E02)
Kuchyňa (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Milenky (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
Semafor (TV seriál)
Psy, plienky a jednorožce (E12)
Matka za matku (E11)
Úsmevnú sústrasť (E10)
další epizody (12)
Naši (TV seriál)
Rodinná manipulácia (S04E12)
Samko a puberta (S04E11)
Všakovaké vášne (S04E10)
další epizody (12)
2017 1890 (TV seriál)
Konec (E13)
Krysa (E12)
Volavka (E11)
další epizody (13)
Naši (TV seriál)
Učíme sa celý život (S03E24)
Byť matkou je úžasné (S03E23)
Mládež a stárež (S03E22)
další epizody (24)
2016 Naši (TV seriál)
Vianoce u Rodinovcov (S02E36)
Tajné zbrane (S02E35)
Recept na domáce blaho (S02E34)
další epizody (41)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
2015 Divocí koně (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2014 Ochránci (TV seriál)
Superhrdinovia (TV seriál)
Šupina (E06)
Vdova (TV seriál)
2012 Doma na porádku (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Veľký hráč (S02E03)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Sterilní pravda (E08)
Ludsky & Ludsky (E07)
další epizody (9)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zamčeného kostela (S01E07)
Případ ztraceného syna (S01E06)
Případ zlaté smrti (S01E03)
další epizody (4)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Zuzka (S01E06)
2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)

Dokumentární

2020 11 barev ptáčete

Hudební videoklipy

2011 BijouTerrier - Prečo plačeš Vilém? (hudební videoklip)
Mám v piči na lehátku (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
2016 Potkany (divadelní záznam)
2013 Parazit (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Všechno, co mám rád (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky