Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující partnerské vztahy, nevěry, podrazy. Jak daleko se dá zajít ve vztahu a jak moc si partneři dokážou ublížit? To se dozvíte v nové talk show. (TV Barrandov)

Recenze (51)

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně, na "Nebezpečné vztahy" se dívám, protože se u nich vždycky neskutečně pobavím nad fantazií scénáristů, ale co se "Afér" týče, ty nedávám. To je úplně jiná liga, na ty už může opravdu koukat jen inteligentní člověk se sklony k masochismu, případně dement, který se v nich najde, a kterému je pořad (nejspíš) určen. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Jediný problém mám s moderátorkou nepasuje mě tam a příjde mě místy jako zakomplexovaná vůči mužům. Kolikrát, když je tam ženská a řeší se její nevěra tak se jí zastává zatímco, když je tam chlap je to opačně. V týdnu jsem viděl díl kde to moderoval jakýsi chlap a on mě přišel lepší moderátor než Kristelová. Navíc je podle mě opravdu blbost to, že diváci nakonec můžou rozhodnout , když ví o pozadí velké kulové což v jednom díle naznačil i jeden z účinkujících. O zbytečnosti toho rozhodnutí ani nemluvím normální člověk dá na radu přátel nebo kamarádů a ne na radu několika lidí, které vidí prvně v životě. Na odpad to není ten si šetřím na ´´pořady,, jako Pošta Pro Tebe, Ordinace v Růžové Sračce, apod. ()

Reklama

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Říká se ,,Nehodnotit podle ukázek", ale viděl jsem dvě a uniká mi smysl tohoto odpadu? Mohl by mi někdo prosím vysvětlit jaký má smysl tento pořad a kdo je cílový divák? Nedělám si iluze o inteligenci průměrného diváka, ale nemohu uvěřit, že by se našel někdo tak prostoduchý a primitivní, že by toto sledoval? ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý a občas zábavný pořad o mezilidských vztazích. Hosté bývají jednou lepší, jednou horší, jednou věrohodnější, jednou nevěrohodní. Ale Heidi Janků je většinou skvělá a profesionální. Taky mě baví poslouchat odborníka dr. Uzla, jaké rady dotyčným dává. Někdy dost neuvěřitelné, případně i lehce stupidní a mačovské. ()

xulux odpad!

všechny recenze uživatele

Je smutné, že pořady na TV Barrandov, jsou sbírkou hádek, nenávisti a křiku ... Možná to odráží samotnou osobnost, která tuto televizi vede, samozvaný král, který si užívá pěti minut slávy ve svých osobních pořadech a hraje si na moderátora, ač vůbec nechápe, že je tím jen všem pro smích a to je na tom asi nejvíce smutné ... P.S: Vím, že to bude těžké, ale když budete dávat pozor, tak jisté "skutečné" aktéry uvidíte ve všech pořadech TV Barrandov a také jako sedící "diváky" ... Komparzisté si užívají :) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama