Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující partnerské vztahy, nevěry, podrazy. Jak daleko se dá zajít ve vztahu a jak moc si partneři dokážou ublížit? To se dozvíte v nové talk show. (TV Barrandov)

Recenze (51)

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Říká se ,,Nehodnotit podle ukázek", ale viděl jsem dvě a uniká mi smysl tohoto odpadu? Mohl by mi někdo prosím vysvětlit jaký má smysl tento pořad a kdo je cílový divák? Nedělám si iluze o inteligenci průměrného diváka, ale nemohu uvěřit, že by se našel někdo tak prostoduchý a primitivní, že by toto sledoval? ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně, na "Nebezpečné vztahy" se dívám, protože se u nich vždycky neskutečně pobavím nad fantazií scénáristů, ale co se "Afér" týče, ty nedávám. To je úplně jiná liga, na ty už může opravdu koukat jen inteligentní člověk se sklony k masochismu, případně dement, který se v nich najde, a kterému je pořad (nejspíš) určen. ()

Reklama

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuji, jak jsem se smal Poste pro tebe! Ondro a Esterko omlouvam se vaaaam! Tohle je jako Posta, akorat cela fejj! 😁To co tu TV Barandov vcetne soudcu, soudkyn a podobnych hoven predvadi je katastrofa. Afery jsou to nejhorsi bahno spolu se Stikama, co jsem kdy v TV videl. Celou epizodu sem nikdy nedal.... vlastne ani vubec nic od Barandovu nepoustim. Totalni vyplach pro bezmozky, porad o hovne a s Kristelovou, ktera uz nikdy nic lepsiho moderovat stejne nebude!! Doufam, ze timhke jeji kariera konci... ()

GeusX odpad!

všechny recenze uživatele

S tímto typem pořadů "rádoby reality talk-show" se nějak v televizích roztrhl pytel. Ordinace je málo, Ulice málo dynamická... Aféry jsou taková zoufalost až je to směšné, zvláště když dochází k vyhroceným situacím, že i `turecký Rambo` bledne závisí, když tato "talk-show" ho na poli nechtěné komedie místy i překonává. Když účinkující strhnou "spontánní" rvačku, tak už jen čekám, kdo z nich se začne smát dřív... ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

No nic, nadešel čas vysrat se na televizní pořady – ať už ty staré nebo ještě horší nové a vrátit se zpět k filmům. Tohle byla kromě Soukupovic píčovin jedna z největších kokotin, co jsem kdy viděl. Uřvané, přehrávající hysterky a kokoti se snaží sehrát scénky ze života, jen škoda, že jim to nikdo nežere. Snad jen pan režisér…a nezachránily to ani „známé tváře“ coby hosté… ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama