Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtvrtého července se v pozdních nočních hodinách vrací domů z venkovní slavnosti Teena Maguireová (Anna Hutchisonová) s dvanáctiletou dcerou Bethie (Talitha Batemanová). Nad hlavou jim svítí měsíc a probleskují zbloudilé petardy z ohňostrojů, jejichž praskání je stále slyšet ve vzduchu. Rozhodnou se vydat zkratkou přes oblíbené a neklidné místo, které Teena často navštěvovala na střední škole. Nebyl to ovšem dobrý nápad, protože tam narazí na bandu zločinců, kteří Teenu brutálně znásilní a Bethie tomu musí s hrůzou přihlížet. Jako první dorazí na místo činu detektiv John Dromoor (Nicolas Cage), který se s Teenou krátce předtím seznámil. Je to vdovec a válečný veterán, který má osobní zájem na tom, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost, zvláště poté, co si gang najme úlisného, protřelého právníka Jaye Kirkpatricka (Don Johnson), který je podle všeho schopen muže očistit. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jojo, mám filmy o pomstě prostě rád, a když jsou zde hajzlové skutečně znázorněni jako hajzlové, tak jsem za to rád ještě víc. Nicolas Cage nám stárne, ale pořád to utáhne, a když sejme prvního, je to prostě parádní scéna. Je mi jedno, jestli by se tohle mohlo reálně stát, protože pro tu zábavu ze sledování to stačí. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Niklas mi už príde byť riadne vyšumelý. Aj v scénach, keď má nahodiť výraz boha posmty sa tvári jak zmoknuté kura na pieskovisku. Samotný film je potom asi taký dobrý ako herecký výkon jeho hlavného protagonistu. Skrátka klasická hollywoodska pásová produkcia, na ktorej producenti trhnú nejaké drobné a ja pri jej pozeraní večer zaspím. 40 % ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Klec ma z filmov sinusoidu, ale to nevadi,m to je v pohode, obcas vyplodi slusny priemer, detektiv Klec tu vysetruje znasilnenie. Jak pise verbal, obcas saom si Kleca pomylil s Derrickom, potom som sa lepsie prizrel, a bol to fakt Klec. Ta sudna cast, to bola pekne nudna zivacka, preto dam len sivy, sedivy nevyrazny priemer : 54 % ()

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

Občas mám tendenci shlédnout filmografii Nicolase Cage,protože se mi pořád zamlouvá a mám ho v oblíbených, i když točí béčka, tak na něho zkrátka nedám dopustit. Absolutně nechápu název filmu. Ano, je tam Pomsta nějaká, to je v pořádku, ale Milostný příběh ani omylem, u toho jsme se musel trošku pousmát. Samotný film není opravdu špatný, ani moc nenudil, stopáž akorát, děj vyhovující..jen mohlo být více akce. Já raději když je Cage fakt drsňák, tady mu to moc nešlo vidět, ale snažil se opravdu. Snad se jednou ujme role, která bude opravdu peckovní a bude v červených číslech, za mě půl na půl. Ale příjemně se na to koukalo, zkrátka ani neurazilo ani nenadchlo:-) (60%) => 3★ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Partička středozápadních vidláků zase multiotvorově obšťastnila nějakou tu vyrachtanou vesnickou roztleskávačku / šlápotu jménem Pegysů a zdá se, že jim ten milý gangbang v pohodě projde. To by ovšem nesměli zkřížit bércové vředy inspektoru Derrickovi … Aha, tak ne, teď jsem se dočetl, že to prý byl Mikuláš Klec, který jen začíná vypadat jako zoufale obarvovaný stranický funkcionář z Východního bloku. Sice hraje hovno a jen se celou dobu tváří, jako by právě před chvíli documlal žalud řádně žluklému šedesátiletému bezdomovci, ovšem v kontextu jeho nedávných sračkopočinů je tato stupidně jednoduchá kokotinka a zombí defilé hereckých mrtvol hotovým mástrpissem. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama