foto

Mike Pniewski

  • nar. 20.4.1961 (57 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pniewski se narodil v Los Angeles v Kalifornii. Jeho vzdělání začalo na Kalifornské univerzitě v Los Angeles (UCLA), které ukončil v roce 1983 titulem bakaláře v umění a divadle.

Jeho nejpozoruhodnější roli je náčelník/detektiv Kenny Moran v televizní sérii Zákon a pořádek: Zločinné úmysly. Mohli jsme ho také vidět v HBO TV filmu Nové sčítání hlasů. Pniewski se také objevil jako legendární fotbalový trenér Bobby Bowden ve filmu Návrat na vrchol nebo v dramatu Front of the Class.

Pniewski je ovšem známý také díky svému hlasu. Mezi jeho tituly patří reklamy na Xerox, Ford, Buffalo, Wal-Mart, Sprite, CNN, McDonald's atd.

Od ledna 2002 do září 2004 působil jako zástupce v Národním výboru Screen Actors Guild (SAG) v Georgii.

Veronika "wertcha" Fojtikova

Herecká filmografie

Filmy

2017 Barry Seal: Nebeský gauner
Pomsta: Milostný příběh
The Case for Christ
2016 Zabít Reagana (TV film)
Zakladatel
2014 Cena svobody
Milionový nadhazovač
2013 Bezpečný přístav
Manželství na kšeft (TV film)
2012 Company M: A Mob of Soldiers
Kóma (TV film)
2011 Můj budoucí přítel (TV film)
Můj přítel delfín
Protivný sprostý holky 2 (TV film)
The Ledge
Vendeta
Ztracený Valentýn (TV film)
2010 Blood Done Sign My Name
Šťastný los
2009 Moje falešná svatba (TV film)
Přijímačky (TV film)
Sexy party 3: Prvák
2008 Front of the Class (TV film)
Nové sčítání hlasů (TV film)
2006 12 podmínek k dědictví
Miami Vice
Návrat na vrchol
Úžasný den (TV film)
2005 Deník šílené manželky
False River
Warm Springs (TV film)
Činy a sláva 2
2004 Bobby Jones: Odpal génia
Motiv
Ray
Únos
2003 Porota
Presumpce viny
Two Soldiers
2002 Rosa Parks Story, The (TV film)
2000 Nebezpečný kód
Unshackled
Vzpomínka na Titány
Čas proměn (TV film)
1999 V zajetí rocku (TV film)
Živelná pohroma
1998 Perníkový dědek
1997 Dokonalý zločin (TV film)
1996 Lid versus Larry Flynt
Náš syn, naše pouto (TV film)
Summer of Fear (TV film)
Čas zabíjet
1992 Zemětřesení
1991 Backfield in Motion (TV film)
Život pod psa
1990 Drsná čtvrť
Dvanáctá vražda (TV film)
House party
Secret Life of Archie's Wife, The (TV film)
Vražda mého otce (TV film)
Willies, The
1988 Remote Control
1987 Destination America (TV film)
Lupič
Murder Ordained (TV film)
Spaceballs
1986 Moderní dívky
1985 Gidget's Summer Reunion (TV film)
1984 Policajt v Beverly Hills

TV seriály

2019 Madam Secretary (TV seriál)
Strategic Ambiguity (S05E12)
2018 Doktoři (TV seriál)
The Germ (S02E05)
Dobrý boj (TV seriál)
Day 471 (S02E10)
Day 464 (S02E09)
Quantico (TV seriál)
No Place Is Home (S03E10)
Madam Secretary (TV seriál)
Winter Garden (S05E09)
The Courage to Continue (S05E08)
Ghosts (S05E05)
další epizody (4)
2017 Barva moci (TV seriál)
Devátá hodina: Obrať se k bohu (E09)
Sedmá hodina: Otázka charakteru (E07)
Šestá hodina: Město v plamenech (E06)
další epizody (5)
Manhunt: Unabomber (TV seriál)
USA vs. Theodore J. Kaczynski (E08)
Fruit Of The Poisonous Tree (E03)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Přijatelná ztráta (S04E06)
2016 Mercy Street (TV seriál)
The Belle Alliance (S01E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pro komunitu (S07E05)
2015 Na jih od pekla (TV seriál)
The One That Got Away (E05)
White Noise (E04)
I See You (E03)
další epizody (4)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
The Way In (S02E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Podrazáci (S06E05)
Nátlak (S05E15)
Dobrá manželka (TV seriál)
Driven (S07E07)
Lies (S07E06)
Innocents (S07E02)
další epizody (4)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
The 214s (S01E08)
Close to the Metal (S01E04)
FUD (S01E02)
další epizody (4)
Hra (TV seriál)
Red Band Society (TV seriál)
Pilot (E01)
Resurrection (TV seriál)
The Red Road (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Sedmá velmoc (S05E08)
2013 Banshee (TV seriál)
Seznamte se s novým šéfem (S01E03)
Devious Maids (TV seriál)
Taking Out the Trash (S01E05)
Dobrá manželka (TV seriál)
Going For The Gold (S04E15)
Boom De Yah Da (S04E11)
2012 Nashville (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Naprostá lež (S03E20)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Necessary Roughness (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Martha a Caitlin (S03E05)
Závěrečná řeč (S02E23)
Zahraniční záležitost (S02E20)
další epizody (5)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Průšvihářky (S02E07)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ruka ruku myje (S09E03)
Loajalita (2. část) (S09E02)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
V dobrém i zlém (S03E05)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt v cíli (S07E22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Selfish (S10E19)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Očistec (S07E11)
2007 Army Wives (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Ti hodní a ti zlí (S02E07)
Tajné schůzky (S02E06)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesvázaný (S07E09)
Dluh (S07E01)
2006 Povolání: Zloděj (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Odplata (S05E12)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Svatba (S06E05)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Co míle, to muž (S01E05)
One Tree Hill (TV seriál)
What Is and What Should Never Be (S01E20)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Paparazzi (S02E15)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
The Wheel (S13E09)
2001 Dawsonův svět (TV seriál)
Eastern Standard Time (S04E18)
Pohotovost (TV seriál)
Strach ze ztráty svobody (S07E20)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1999 Safe Harbor (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Detention (S01E07)
Profesionálové z CI5 (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
That's All There Is (E07)
1968 (E04)
Can We Do This? (E01)
1996 Mys (TV seriál)
Second Noah (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Hodina tance (S02E16)
Roseanne (TV seriál)
Homecoming (S06E09)
1992 Delta (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Grand (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Probe (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace