Reklama

Reklama

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

  • Nový Zéland Bad Taste
Trailer

Obsahy(1)

V novozélandském městečku Kaihoro přistáli mimozemšťané. Ministr obrany tedy na místo poslal speciální jednotku Astro-Invasion Defence Squad (A.I.D.S.), která má za úkol místo zajistit a všechny ufony pořádně zlikvidovat. I přes takto jednoduchou zápletku oběhli Vesmírní kanibalové celý svět a odstartovali kariéru dnes již světoznámého Petera Jacksona. Ten natáčel Vesmírné kanibaly s přáteli v amatérských podmínkách dlouhé čtyři roky. Dřevěné makety samopalů, podomácku vyrobené masky mimozemšťanů, spousta umělé krve a především invence a odhodlání. Až téměř na konci natáčení si Jacksonovy píle všimla novozélandská filmová komise, a uchvácena tím, co do té doby sám vytvořil, mu poskytla finance na dokončení projektu. (Holly_Wood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (447)

hippyman 

všechny recenze uživatele

coby fór mezi kamarády to ještě beru, ale pokud to bylo opravdu myšleno jako "film", je to bezkonkurenčně největší jacksonova bota, co jsem zatím viděl... tato pseudoinvence měla být dovedena k dokonalosti až o pět let později, zde je to opravdu jen puberťácký výkřik do novozélandské tmy. zlatý kult s dřevěnými kolty se v mých očích neodrazil, vydržel jsem 45min a už nikdy víc se k tomu nevrátím, to radši palicí do hlavy. 20% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani se mi nechce věřit, že mistr Peter Jackson začínal svoji kariéru něčím tak strašně debilním. Smysl pro humor on nikdy neměl a asi ani v budoucnu se toho od něj nedočkáme. Naštěstí se od komedíí přeorientoval. Ale zpátky k tomuhle kriplovskému filmu. To, že není ani trošičku vtipný bych snad ještě překousl, ale on je bohužel naprosto debilní. Je to práce amatéra. Možná hravého a kreativního amatéra, ale je to stále amatér. O hereckých výkonech zbytku se nezmiňuji, protože pro ně v našem jazyce stále neexistuje vhodný termín, a to je čeština na tyto výrazy tak bohatá. Totální odpad! ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Pre mňa dlhé roky kult. Vznikol z nadšenia mladého režisérskeho talentu a jeho priateľov a z nespútanej, absurdnej a zábavnej hry. S odstupom času mi Bad taste nepripadá 100% zábavný a skvelý, no stále ide o svižné dielko s neokukanými hercami, prostredím a srandovne úchylným dejom. Najlepšia tvorba súčasných talentovaných režisérov, ktorí odchádzajú neskôr do Hollywoodu je ukrytá v úvodnej fáze ich tvorby. Až na výnimky talent neskôr rozriedia v kompromise s tvorbou kalkulujúcou s vyšším ziskom. Viď Prízraky a trilógiu o pánovi prsteňov. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět nějaký ten "divnější" film, co Peter Jackson stočil, než se objevil pod titulky k Pánu Prstenů...a přiznám se, že odteď skutečně nejsem schopnej pochopit, proč právě on dostal možnost natočit největší fantasy ságu, která kdy objevila světlo světa. Tahle ptákovina je totiž natočená uplně divně, nechutně a hrozně úchylně. A samotný příběh je hrozná ptákovina. Jasný, je to prdel, a já se u toho kolikrát docela i smál, ale ty krvavý záběry, kdy se trhá ruka přes celou obrazovku, jsem prostě nepochopil a nechápu ty, co to pochopili. Tím pádem pojem Peter Jackson v životě nepochopim, protože natočit takovýhle filmy a deset let na to dostat nabídku natočit Pána Prstenů...to je kurva zasraně velkej skok, kterej ve filmovym průmyslu snad nedokázal nikdo. A pokud v tom zdejší pětihvězdičkoví odborníci vyhledávají umění, tak ať si ho klidně vyhledávají. Mně ten film přišel špatnej ve všech ohledech, kromě dialogů. Úchylnej prostě až na půdu: střih, příběh, chování lidí, natáčení kamery, prostě všecko, co zdejší odborníci rádi kritizují tady naopak vychvalují. To je fakt zvláštní. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe Butlerův zadek proti sexy zadečkům vesmírných kanibalů? Kam se hrabe maminčina kuchyně proti kuchyni vesmírných kanibalů? Kam se hrabe uhýbání kulkám ala matrix proti uhýbání kulkám ala pas coupé? Kam se hrabe jednotka rychlého nasazení proti Derekovi a jeho chlapcům? Kam se hrabe Peter Jackson režisér Pána prstenů proti Peteru Jacksonovi režisérovi Vesmírných kanibalů? Odpovědi naleznete po zhlédnutí Vesmírných kanibalů :o) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Všechny dialogy se museli znovu namluvit v postprodukci, a to ze dvou důvodů. Část filmu se natáčela na Jacksonovu 16 mm kameru, která nepodporovala nahrávání zvuků. Druhým důvodem byl fakt, že když Jackson dostal peníze na pokračování v natáčení, pořídil si kameru s podporou nahrávání zvuků, ale jelikož s ní neměl zkušenosti, všechny zvuky byly nepoužitelné. (HellFire)
  • Kvůli nevhodnému obalu s mimozemšťanem, který vztyčuje prostředníček, byly videokazety distribuované do amerických videopůjčoven opatřeny prstem navíc. Tento prst bylo možné na kazetu přilepit a změnit tím pohoršující gesto na gesto míru. (ČSFD)
  • Film bol zakázaný v Kanadskej provincii Ontario, naopak v Quebecu sa tak nestalo. (Paldiny)

Reklama

Reklama