foto

Kathryn Leigh Scott

  • nar. 26.1.1943 (77 let)
    Robbinsdale, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The 11th Green
2019 Deštivý den v New Yorku
Loon Lake
2017 Three Christs
2016 Broadcasting Christmas (TV film)
Vražedná partie (TV film)
2014 Doctor Mabuse: Etiopomar
2013 The Rising Light
1974 Turn of the Screw, The (TV film)
1970 House of Dark Shadows

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
Dr. Lewis Powell (č. 130) (S07E06)
2011 Old Dogs & New Tricks (TV seriál)
2006 Huff (TV seriál)
Pozor na cervikální lem! (S02E13)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Kdo pozoruje pozorovatele (S03E04)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Asi budu muset změnit plán (S01E21)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Nevada Gas (S01E04)
The King in Yellow (S01E02)
The Pencil (S01E01)
1982 Police Squad! (TV seriál)
A Substantial Gift (The Broken Promise) (E01)
1977 Space: 1999 (TV seriál)
Dorzak (S02E21)

Dokumentární

2019 Master of Dark Shadows

Host

TV pořady

2019 Then Again with Herbie J Pilato (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky