Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Taylor se splní sen a stane se manažerkou obchodu se značkovou módou v New Yorku. Ale realita života ve velkoměstě ji pořádně zaskočí - je ohromená davy lidí, rychlým tempem i vysokými cenami. Vše se zlepší, když se setká s Philipem, pohledným realitním agentem, který chce být víc než jen kamarád... (TV Prima)

Recenze (6)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No,ze je to len tv film,tak celkom pohodova romanticka komedia so sympatickymi hercami,ktora pekne zobrazuje zivot v New Yorku,hlavna predstavitelka by stala za hriech...:-) ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

Taylor, dievcina z maleho mestecka dostane ponuku viest obchod v NYC. Ze splnene sny nie su zadarmo nemusim snad ani zmienit. Pohodovy film z Hallmark produkcie - tak akurat na lenive zimne nedelne popoludnie. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Slaďoučká limonáda nás zavede do pohádkového světa všeobjímajícího dobra a lásky. 1) Stačí se jen přičinit a svést zápas s nedostatkem sebedůvěry v sebe sama._____ 2) 30letý přitažlivý goslingovský Marc Bendavid (realitní agent Philip) vám v tom pomůže. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ne moc vtipná romantická komedie, která se ničím neliší od dalších filmů z produkce Hallmarku. Jde k tomu napsat něco dalšího? Ona je hezká z venkova, přestěhuje se do NY aby si splnila sen. Mezi tím najde kamarádky, lásku, štěstí a nakonec i ten podnájem. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama