foto

Julianna Guill

  • nar. 7.7.1987 (31 let)
    Winston-Salem, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato sympatická zelenooká blondýnka se narodila 7. července 1987 ve Winston-Salem v Severní Karolíně. Kdyby se 164cm vysoká Julianna nevydala na hereckou dráhu, možná by z ní byl detektiv nebo doktor, nakonec se rozhodla pro herectví. Julianna začala profesionálně hrát od roku 2004. Její první role byla v krátkometrážní romantické komedii BE GOOD DANIEL (2004) jako Jane a poté následovaly dvě epizody ve známém seriálu ONE TREE HILL. Roky 2006-2007 přinesly jen další vedlejší role v kriminálkách CSI: MIAMI a CSI: LAS VEGAS.

První větší šance přišla až se sérií MY ALIBI (2008-2009). Asi i díky tomu byl pro ní rok 2009 doposud nejúspěšnější. Z kraje roku šel v USA do kin remake hororu PÁTEK TŘINÁCTÉHO (2009) od režiséra Marcuse Nispela, kde se představila jako kráska Bree. Ve skutečném životě ovšem tak „odvázaná“ jako její filmová postava není. O něco později měl premiéru její další film LOUDILOVÉ (2009). v USA nepřinesl velké výdělky a k nám se dostal pouze na DVD. Julianna se zde představila jako roztleskávačka Agy. V březnu 2009 se objevila v americkém vydání časopisu Maxim.

Nejnověji jsme ji mohli vidět jako Kate, přítelkyni hlavního hrdiny v pokračování ROAD TRIP 2: BEER PONG (2009) nebo ve vedlejší roli v jedné epizodě páté řady HOW I MET YOUR MOTHER. Rozpracované má i další filmy, jako například FIVE STAR DAY (2009) či ALTITUDE (2009). Zahrála si také v klipu "I Wanna" od americké hudební skupiny The All American Rejects.

David "sir-dave" Čechmánek

Herecká filmografie

Filmy

2018 Near Myth: The Oskar Knight Story
2017 Becoming Bond
Psych: The Movie (TV film)
2016 Captain America: Občanská válka
San Patricios
Summer in the City (TV film)
2015 Bad Night
Christmas Eve
2014 Alex of Venice
2012 Mine Games
Zjevení
2011 Bláznivá, zatracená láska
2010 Five Star Day
Moje super psycho úžasné šestnáctiny 2 (TV film)
Nebesa smrti
Surf, pláž a kočky
2009 2 Dudes and a Dream
Loudilové
Moje super psycho úžasné šestnáctiny (TV film)
Pátek třináctého
Road Trip: Pivní pong
2004 Be Good Daniel

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
Trial & Error (S02E07)
Nightmares (S02E06)
Utíkej, doktore, utíkej (S01E13)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #1: Keep the Toast Short (S05E06)
2017 The Mindy Project (TV seriál)
Dibs (S05E11)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Knock, Knock...House Creeping! (E10)
Welcome Back, Carter (E06)
Relationship Status (TV seriál)
2014 Město žen (TV seriál)
Všeho moc škodí (S05E10)
2013 Bad Samaritans (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Gatekeeper (S09E07)
2012 Život pod cenou (TV seriál)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Subpranos, The (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Bunny na útěku (S07E12)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Bezsexuální hostinský (S05E04)
2008 My Alibi (TV seriál)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krém na opalování (S06E06)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Temná komora (S05E08)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
Locked Hearts and Hand Grenades (S03E06)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
To Wish Impossible Things (S01E18)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace