Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na knižním veletrhu v Praze je spáchán atentát na autora bestselleru o srbské mafii. Zpočátku vede stopa k jeho osobním strážcům. Strouhalův tým vypátrá nájemného vraha. Ale kdo ho objednal? Kdo ve skutečnosti spolupracuje s mafií? A kdo měl být vlastně oběť? (TV Nova)

Recenze (4)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tradičně blbý jak tágo, ale tentokrát oživení srbštinou, srbskými bodyguardy a spisovatelem, akorát jsem si všiml, že v šesté řadě tvůrci reflektují reálnou geopolitiku, takže tady v tomto díle stokrát zmíní zemunský klan, který sejmul kdysi srbskýho premiéra. ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dneska už tomu ale dám odpad. Sorry, všichni se tváří tak strašně vážně jako pr.del, až je to neskutečně směšné, celá ta zápletka se snaží vydojit, co to jde (ach, ten strašný osud bratrů, to je zlé, že áno?, a vůbec ta rodina, ta rodina...), není tam celou dobu oč hrát, a pokud člověk není pitomec, dojde mu, kdo je pachatel, hodně, ale hodně rychle. Mne to zklamalo, že jsem to věděl od nějaké cca páté minuty. A vůbec - a teď to myslím ironicky - jak to, že dneska se žádný podezřelý nedal na zběsilý útěk a že specialisté nepřijeli zachránit Zuzku v poslední chvíli? Ale zasmál jsem se nechtěnému fórku o elektrické motorce s dojezdem dvacet kilometrů. A naštvalo mě, že ani Kajnarová ani Hána si nedali to nabízené víno. Suchaři. Zlatý Schimanski. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný díl ve kterém není vše jak vypadá na první pohled... Slušný konec a karma je opravdu zdarma... Jen ten profesionální vrah byl opravdu profík 😅 a hlavně, že jezdil na vraždy na elektrickém skútru 😉🤔 ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama