foto

René Štúr

  • nar. 1974
    Martin, Československo

Biografie

Slovenský herec, narodil se roku 1974 v Martině, studoval VŠMU v Bratislavě, kterou ale nedokončil. Od roku 1995 je členem Radošínského naivního divadla, kde dosud účinkoval v představeních Konečná stanice, Jak jsem vstoupil do sebe a Generál. Působí také v muzikálech v divadle Nová scéna - Cikáni jdou do nebe, Klietka bláznů a v Theatre Wustenrot, kde je ho možné vidět v High Life. Ztvárnil menší postavy v různých televizních inscenacích, v pohádce Kouzlo moudrosti a lásky či v televizním kabaretu Host do domu. Jeho zatím poslední filmovou rolí byla postava kapitána v Bathory.

Zdroj: presskit k filmu Bathory

Herecká filmografie

Filmy

2020 Perinbaba a dva světy
2011 Mŕtvola musí zomrieť
2008 Bathory
1997 Čaro múdrosti a lásky (TV film)

TV seriály

2016 Atletiko Cvernofka (TV seriál)
Zápas storočia (E12)
Svadba (E11)
Zámena otcov (E10)
další epizody (12)
Dovidenia, stará mama! (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Dovolená (S03E02)
Na rozcestí (S03E01)
2008 Ooops! (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
2005 Medzi nami (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 To nemá chybu (divadelní záznam)
2016 Jááánošííík po tristo rokoch (divadelní záznam)
2013 Len tak prišli (divadelní záznam)
2011 Hra o láske (divadelní záznam)
2004 Jááánošííík (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 Krištáľové krídlo (TV pořad)
2017 Pevnosť Boyard (TV pořad)
Záhady tela (TV pořad)
2016 Dobre vedieť! (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
2013 Slávik 2012 (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2010 Osobnosť televíznej obrazovky 2009 (TV pořad)
2009 Ooops! Na čierno. (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2008 Chodili sme spolu (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky