Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera... Na Hlavním nádraží v Praze se ujímá funkce nový generální manažer a s ním se nám představuje také celá řada postav, které s nádražím spojily svůj profesní a často i osobní život. Jako například dvojice pracovníků ostrahy, věčně přítomná majitelka butiku s oděvy, cizinec nabízející před nádražní budovou turistům nejrůznější zážitkové výlety, svérázný litevský taxikář, toaletářka se svou novou balkánskou posilou, ale také zaměstnanci drah i samotní cestující. Očekávání vize a směru, který chce nové vedení na Hlavním nádraží razit, tak již brzy ovlivní pozice všech těchto tragikomických figur i jejich další nasazení. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele klukluka k tomuto seriálu (5)

Nádraží (2017) 

Hoši nejsou můj cup of tea, a snad že očekávání byla téměř nulová, příjemně mě to překvapilo. A asi bych to měl ještě raději, kdyby to byly solitéry vysílané vždy po půl roce, po roce. "Tady máš cukřík, dej si." Takhle po týdnu to na mě bylo moc "sytý" - rozuměj na jedno brdo - při 4. díle už mě to nebavilo. Celý už je to odvysílaný, do pětky a dál se mi zatím z výše uvedeného důvodu nechtělo. ()

Nové vedení (2017) (E01) 

Příjemný překvapení. Dobrý šlehy a výborně zahraný (Sokol taxikář, Suchánek manažerr)... Že bych vzal Partičku na milost? Jestli si to udrží tuhle laťku, tak budu muset. Jinak bych měl sám sebe za pokrytce. ()

To je bomba (2017) (E03) 

Evidentně jsme s Martinem Fingerem potkali stejnou nádražní žebračku (občas na sebe bere podobu chlapa). Každopádně se projevovala přesně takhle a já se fakt výborně bavím. :D ()

Návštěva prezidenta (2017) (E04) 

Za mě slabší než 1-3, ale furt dobrý. Přiznám se, že jsem k celé téhle záležitosti přišel jako slepej k houslím. Dostal jsem na ni tip a už jsem si o ní pak dál nic nezjišťoval. Až dnes jsem se dozvěděl, že je Nádraží minimálně volně inspirováno komediální sérií Little Britain. Pár dílů tohoto jeho "předobrazu" jsem kdysi viděl a Nádraží mě tedy zatím baví rozhodně víc. Určitě díky tomu počeštění, ale smekám zároveň zejména před komediálním uměním Ondřeje Sokola a Martina Fingera. V případě druhého výše jmenovaného herce je pro mě tato jeho poloha nečekaně příjemným překvapením. Jeho žebračka pro mě opět TOP a vyústění scénky s kytkou pro prezidenta vynikající. :D ()

Reklama

Reklama