Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Saradu, Chocho a Sumire někdo sleduje. Ukáže se, že tím stalkerem je Magire, který je do Sumire zamilovaný. Chocho mu řekne, že by měl přijmout výzvu a říct Sumire tváří v tvář, co k ní cítí. Ten jí vyzná své city a pozve ji na rande, ale Sumire odmítne, což Magireho raní a posedne ho démon. (Lukinator)

Recenze (3)

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát pre zmenu veľmi slabý diel. V tomto dieli sa nič zaujímavé neudeje, je nudný, nezaujímavý a snaží sa byť vtipný (čo sa mu veľmi nedarí). Dokonca aj animácia nevyzerá pekne. 20% ()

Lukinator 

všechny recenze uživatele

Musím říct že tenhle díl byl docela slabý což sem podle ukázky trochu čekal. Nejhorší byla ta postava co sledovala Sumire. Na to že je to kluk tak vypadá, chová se, běhá a chodí jako holka. Kdyby neměl chlapský hlas a neoslovili by ho klukem tak si celou dobu myslím že je to kluk fakt slabota. Doufám že 8 díl bude dobrej jelikož hodně toho očekávám ()

kelto44 

všechny recenze uživatele

podla mna strasna sracka. Nova postava je nezaujimava, nic poriadne sa tu nedeje a narutovsky humor (ktory mam mimochodom rad) je uplne trapny. Najhorsi diel a dokonca aj este horsi nez nejake narutovske fillery. /25%/ ()

Reklama

Reklama