foto

Aja Endó

  • nar. 17.2.1980 (40 let)
    Yamagata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Eiga Doraemon: Nobita no šin kjórjú
Goburin sureijá: Goblin's Crown
2019 Eiga Jókai gakuen Y: Neko wa hero ni nareru ka
Ginga eijú densecu: Die Neue These – Seiran 1
Sókjú no Fafner: The beyond
Violet Evergarden: Věčnost a Píšící panenka
2017 Mahócukai no jome: Hoši macu hito – Kóhen
2016 Accel World: Infinite Burst
Kubikiri Cycle: Aoiro Savant to zaregoto cukai
2015 Eiga Jókai watch: Enma daió to icucu no monogatari da njan
Gekidžóban Date a Live: Majuri Judgement
2014 IS: Infinite Stratos 2 – World Purge hen
2013 Dakara boku wa, H ga dekinai.
Date a Live: Date to Date
Kidó senši Gundam AGE: Memory of Eden
2012 Accel World
Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko
Macross FB7: Ore no uta o kike!
2011 Carnival Phantasm
Carnival Phantasm: EX Season
Gekidžóban Hajate no gotoku! Heaven is a Place on Earth
Gekidžóban Macross F: Sajonara no cubasa
Queen's Blade
Sendžó no Valkyria 3: Unrecorded Chronicles – Tagatame no džúsó
2010 Sókjú no Fafner: Dead Aggressor – Heaven and Earth
Sókó kihei Votoms Case;Irvine
2009 Gekidžóban Macross F: Icuwari no utahime
Kidó senši Gundam 00 Special Edition I: Celestial Being
2008 Lucky Star OVA
Mai-Otome 0: S.ifr
2007 Inukami! The Movie: Tokumei reiteki sósakan Karina Širó!
2006 Genšiken
2005 Immoral

TV seriály

2019 Ahiru no sora (TV seriál)
2018 Double Decker! Doug & Kirill (TV seriál)
Kaettekita, Derikku! (E04)
Hataraku saibó (TV seriál)
Necučúšó (E11)
Óšoku budó kjúkin (E10)
Kecueki džunkan (E08)
další epizody (5)
Učú senkan Tiramisu (TV seriál)
Violet Evergarden (TV seriál)
Džidó Šuki Ningjó to "Aišiteru" (E13)
Episode 12 (E12)
Mó, Daremo Šinasetaku Nai (E11)
další epizody (13)
2017 18if (TV seriál)
Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Atarašii miči (E15)
Boruto ni mieru miči (E14)
Madžú, arawaru...!! (E13)
další epizody (10)
Classicaloid (TV seriál)
Čarodějova nevěsta (TV seriál)
2016 Classicaloid (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya 3rei!! (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
ViVid Strike! (TV seriál)
2015 Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei Herz! (TV seriál)
Jurikuma araši (TV seriál)
Kjókai no Rinne (TV seriál)
Kófuku Graffiti (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha ViVid (TV seriál)
Osomacu-san (TV seriál)
Owari no Seraph: Nagoja kessen hen (TV seriál)
Rokka no júša (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
2014 Garo: Honó no kokuin (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Initial D Final Stage (TV seriál)
Jókai watch (TV seriál)
Nobunaga the Fool (TV seriál)
Seikoku no Dragonar (TV seriál)
2013 Date A Live (TV seriál)
Gen'ei o kakeru taijó (TV seriál)
Karneval (TV seriál)
Kimi no iru mači (TV seriál)
Nagi no asu kara (TV seriál)
Photokano (TV seriál)
Zettai bóei Leviathan (TV seriál)
Čódžigen Game Neptune: The Animation (TV seriál)
Širokuma Café (TV seriál)
Episode 50 (E50)
Episode 49 (E49)
Episode 48 (E48)
další epizody (12)
2012 Accel World (TV seriál)
Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Dakara boku wa, H ga dekinai. (TV seriál)
Danball Senki W (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Hagure júša no Aesthetica (TV seriál)
Initial D Fifth Stage (TV seriál)
Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
K (TV seriál)
Kimi to Boku. 2 (TV seriál)
Queen's Blade: Rebellion (TV seriál)
Sakamiči no Apollon: Kids on the Slope (TV seriál)
Upotte!! (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
Šinsekai jori (TV seriál)
Širokuma Café (TV seriál)
Episode 38 (E38)
Episode 37 (E37)
Episode 36 (E36)
další epizody (38)
2011 Dantalian no šoka (TV seriál)
Guilty Crown (TV seriál)
Hana-saku iroha (TV seriál)
High Score (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Jumekui Merry (TV seriál)
Kami-sama no memočó: It`s the Only NEET Thing to Do. (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Kimi to boku. (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
Tiger & Bunny (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Battle Spirits: Brave (TV seriál)
Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
Katanagatari (TV seriál)
Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
Senkó no Night Raid (TV seriál)
Sora no oto (TV seriál)
Sekirei (TV seriál)
Shinjitsu no Kizuna (S02E13)
Rangi no Tō (S02E12)
Matsuri no Junbi (S02E11)
další epizody (13)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Basquash! (TV seriál)
Battle Spirits: Šónen gekiha Dan (TV seriál)
Gendži monogatari sennenki (TV seriál)
Hanasakeru seišónen (TV seriál)
Kanamemo (TV seriál)
Needless (TV seriál)
Sora o kakeru šódžo (TV seriál)
Sóten kóro (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
Tokyo Magnitude 8.0 (TV seriál)
Šikabane hime: Kuro (TV seriál)
2008 Blassreiter (TV seriál)
Kemeko Deluxe! (TV seriál)
Neo Angelique Abyss (TV seriál)
Neo Angelique Abyss: Second Age (TV seriál)
Toaru madžucu no Index (TV seriál)
2007 Claymore (TV seriál)
Genšiken 2 (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Kiss Dum: Engage Planet (TV seriál)
Lucky Star (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Macross Frontier (TV seriál)
MapleStory (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
2006 Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Tokkó (TV seriál)
2005 Okusama wa džošikósei (TV seriál)
2004 Gakuen Alice (TV seriál)
Girls Bravo - first season (TV seriál)
Love Love? (TV seriál)
Monster (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky