Reklama

Reklama

Jeptišky

  • USA The Little Hours (více)
Trailer 1

V jeden krásny letný deň v Toskánsku roku 1347 nastal ráno rozruch. Mladý sluha Massetto musel utiecť do bezpečia lesa, aby sa ukryl pred pomstou svojho rozhnevaného pána Bruna (Nick Offerman), ktorého ponížil nocou lásky s jeho manželkou. Pri náhodnom stretnutí s pátrom Tommassom (John C. Reilly) sa mu hriešnik prizná a láskavý mních sa mu rozhodne sa mu pomôcť. Ponúkne mu útočisko vo svätyni svojho kláštora, kde môže pracovať ako údržbár a záhradník, ale pod jednou podmienkou - musí predstierať, že je nemý a hluchý. Lákavá prítomnosť atraktívneho mladíka však nevyhnutne naruší už aj tak krehkú rovnováhu v čisto ženskej ríši, domove mladých mníšok, ktoré musia potláčať svoje sexuálne túžby. Všetky mníšky sa zúfalo snažia uniknúť zo svojho zdĺhavého a nudného spôsobu života za múrmi kláštora a vymýšľajú rôzne zámienky, aby mohli mladíka obťažovať. Podarí sa sestrám nakoniec získať to, po čom tak veľmi túžili celé tie roky? (TV JOJ)

(více)

Diskuze

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

nathaniel 29

Jak pravíš, bratře v Kristu. † Dalo by se říci, že velkou část života sním o tom, jak mě zavřou "proti mé vůli" do kláštera spolu s nadrženými řádovými sestrami, ale bohužel, tak snad se mi to symbolicky splní alespoň v podobě tohoto výjimečného filmu. :)

Bloodyn

Bloodyn (hodnocení, recenze)

Stačí jen postavit celej film na tom, že řádové sestry budou dělat přesnej opak toho co mají dělat.. To bude ale legrace! A jak na sebe pištěly a jak tam šoustaly! Waaaau to bude sranda! Skoro zadarmo uvařená kaše k velkému výdělku díky untrmenšům kteři na to pujdou několikrát. Vždyť to jsou přece sestry a dělají lumpárny..!!!

na příspěvěk reagoval tehol

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

I jako zapřisáhlý ateista říkám "je to hnus, velebnosti." Aneb tvůrci "komedií" podlehli představě, že vtipnost se měří počtem sprostých slov, kurva.

Reklama

Reklama