foto

Molly Shannon

  • nar. 16.9.1964 (55 let)
    Shaker Heights, Ohio, USA

Biografie

Molly Helen Shannon se narodila 16. 9. 1964 v americkém městě Ohio. Vychovává dvě děti - Stella Shannon (2003) a Nolan Shannon (2005). Molly se velmi rychle přesídlila z televizní obrazovky do filmu. Nejdřív se objevila v remaku klasického muzikálu “The Music Man”. Mezi její nejznámější díla patří seriálová hudební komedie "Saturday Night Live" z roku 1975 kde bylo Molly pouhých 11 let. Než začala spolupracovat s “SNL” objevila se v inscenaci “The Rob and Moly Show” v “The Up Front Comedy Theatre” v Los Angeles. “The Rob and Moly Show” byla improvizovaná show, kterou spolutvořila s Robem Muirem. Televizní diváci si ji jistě pamatují z nesčetných rolí v situačních komediích “Seinfeld”, “Will and Grace” a “Sex and the City” (Sex ve městě).

David "EMMY" Piskor

Herecká filmografie

Filmy

2020 Horse Girl
Nadějná mladá žena
2019 Jay and Silent Bob Reboot
Šesterčata
2018 Divoké noci s Emily D.
Half Magic
Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
Private Life
2017 Noc šílených matek
The Layover
The Little Hours
We Don't Belong Here
2016 Miles
My ostatní
2015 Fresno
Já, Earl a holka na umření
Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
Policajt ze sámošky 2
2014 Bambi Cottages (TV film)
Life After Beth
2013 Scary Movie 5
Věř mi
2012 Casa de mi Padre
Hotel Transylvánie
Zásnuby na dobu neurčitou
2011 Zkažená úča
2009 What Goes Up
2008 Igor
2007 Božský Evan
Já, mé druhé já a zase já (TV film)
Mastersons of Manhattan, The (TV film)
Život je pes
2006 Air Buddies - Štěnata
Amazing Screw-On Head, The (TV film)
Marie Antoinetta
Pidihajzlík
Scary Movie 4
Sklapni a zpívej
Ta záležitost s Gray
2004 The Twelve Days of Christmas Eve (TV film)
2003 Music man (TV film)
Můj svět
Pozor, hodný pes!
Šílený rande
2002 Santa Claus 2
Vánoční příběh (TV film)
2001 Agent Bílá krvinka
Lásce na stopě
Léto k nepřežití
Těžce zamilován
2000 Grinch
My 5 Wives
Náhradníci
SNL Fanatic (TV film)
1999 Nepolíbená
Přeber si to
Superstar
1998 Daydream Believer
Noc v Roxbury
Tenká růžová čára
Štěstí
1997 Dinner and Driving
1996 Trávníkář 2: Odvrácená strana vesmíru
1995 Return to Two Moon Junction
1989 Fantom opery

TV seriály

2019 The Other Two (TV seriál)
Chase Performs at the VMAs (S01E10)
Chase Drops His First Album (S01E09)
Chase Turns Fourteen (S01E08)
další epizody (10)
Rozvod (TV seriál)
Knock Knock (S03E06)
Away Games (S03E05)
Bad Manners (S03E04)
další epizody (6)
Will a Grace (TV seriál)
The Real McCoy (S10E13)
2018 Spy Kids: Zlomová mise (TV seriál)
Rozvod (TV seriál)
Alone Again, Naturally (S02E08)
Going, Going... Gone (S02E07)
Losing It (S02E06)
další epizody (8)
Will a Grace (TV seriál)
Staten Island Fairy (S09E11)
There's Something About Larry (S09E09)
2017 Léto k nepřežití: O deset let později (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Dance (E07)
Rain (E06)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Necklace Rescue Chef Negotiator (S02E13)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Silence of the Louise (S08E02)
Mom, Lies and Videotapes (S07E20)
2016 Rhett and Link's Buddy System (TV seriál)
Rozvod (TV seriál)
Zvolnění (S01E10)
Další večírek (S01E09)
Kostel (S01E08)
další epizody (10)
Zviřátka (TV seriál)
Cats (S01E03)
2015 Léto k nepřežití: První den v táboře (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Electro/City (E06)
další epizody (7)
The Spoils Before Dying (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Millie-churian Candidate (S05E12)
2014 Vychovávat Hope (TV seriál)
Jak na vztahy (S04E13)
2013 Ghost Ghirls (TV seriál)
Hannibal (TV seriál)
Oeuf (S01E04)
Super Fun Night (TV seriál)
Život je boj (TV seriál)
The Concert (S01E06)
Nightshift (S01E05)
Dumped (S01E04)
Bobovy burgery (TV seriál)
Fort Night (S04E02)
Manžel k pohledání (TV seriál)
I Object! (S02E21)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Zbrusu nový a lepší Howdy (S04E05)
Průměrňákovi (TV seriál)
Jméno (S04E18)
2012 Parťáci (TV seriál)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
Terapie online (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
2010 Neighbors from Hell (TV seriál)
Fantastic 15 (E10)
Attila the Rascal (E09)
Wolf Power (E08)
další epizody (10)
Glee (TV seriál)
Sni dál (S01E19)
Špatná pověst (S01E17)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
Web Therapy (TV seriál)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Hořké sladkosti (S01E08)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Irští rváči (S01E17)
Americký táta (TV seriál)
Meter Made (S04E02)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Not Particularly Desperate Housewife (S02E09)
Deacon Stan, Jesus Man (S01E07)
My Gym Partner's a Monkey (TV seriál)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje poslední šance (S04E08)
Will a Grace (TV seriál)
Jsem Grace a nejsem alkoholička (S07E03)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Jdi na západ, mladá ženo (S05E07)
Bez obalu (S05E04)
Prvotní hřích (S05E02)
Will a Grace (TV seriál)
Žhavá přitažlivost (S04E23)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Poslední z divných milenců (S03E21)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Dámy, dejte si pauzu (S02E20)
1999 Will a Grace (TV seriál)
Náhradní Grace (S01E18)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Summer of George (S08E22)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Black Widow (S02E12)

Dokumentární

2015 Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot
I Am Chris Farley
Live From New York!
2014 Život bez mámy
2007 Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation (TV film)
2002 Behind the Scenes: The Music Man (TV film)
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)

Hudební videoklipy

2017 Katy Perry feat. Nicki Minaj - Swish Swish (hudební videoklip)

Host

Fanoušci tvůrce