Reklama

Reklama

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Lundren a Wan Klod Žán Damme bojuju v utrobach ponorky proti teroristom ktori chcu co ? Sak ani neviem presne, distributor pise cosi v tom zmysle ze Wan Klod žán Damme bol oznaceny za zradcu a musi ocistit svoje meno. Dobre, to chapem. Kto ho ale takto oznacil, preco - tak to uz nechapem, rovnako ako odpovede na zakladne otazky Kto, co, kedy, kde, kedy, preco a ako. Ono sa to este chce tvarit ako buddy movie, ale ide to len tazko, ani jeden z tej dvojky nevie hrat, vlastne na dobreho herca som tu ani nenatrafil. Lundgren je viac vzadu, no a reziser mi toho tiez vela nehovori . 30 % ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice to není taková pecka jako společný projekt Arnieho se Slyem, ale to asi nikdo nečekal. Nicméně i tak se jedná o solidní béčko, ve kterém si Van Damme s mírným Dolphovým příspěvkem hraje na honěnou v podezřele prostorné ponorce. Akce ničím neurazí a úvodní přestřelku hodnotím dokonce vysoko, nějaké přehnané herecké výkony se tu nepředpokládají, ale přesto se na oba staříky kouká docela dobře a jako velké plus vidím i to, že film nepůsobí rumunsky nebo bulharsky. Takhle by to šlo. No a teď něco s Míšou Dudikoffem a Chuckem. 65% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem měl pocit, že se dívám na poctivé béčko jako vystřižené z devadesátých let. Žádný ten laciný Bulharsko/Rumunský look ani herci typu Dimitar Debilovič a Radko Vyhulprdelovič. Poctivá USA práce s herci jako Kilpatrick, Sapienza atd. kteří jakoby tu nostalgickou devadesátkovou atmosféru podtrhli. Scenář je docela v pohodě a akce je solidní, klidně nasnímaná a přehledná. Největší slabinou jsou efekty střelných zbraní, jelikož jejich zvuk a škody po nich jsou bohužel na mizerné úrovni. Asi nejsmutnějším omylem celého filmu je potom Jasmine Waltz, která jediná nechává na filmu punc céčka svým děsivým výkonem, zmalovaná jakoby si odskočila od natáčení levnějšího soft péčka. Kéž by vynechali její postavu a Van Damme kosil komparzisty jen s pomocí Lundgrena, který dostal bohužel minimum prostoru a to je zatraceně veliká škoda. Black Water je snaživý pokus a impuls ve Van Dammově kariéře kupředu, paradoxně zpátky podobat se klasikám z let devadesátých. Humor a interakce mezi Jeanem a Dolphem je totiž fantastická a kdyby tvůrci přidali milion dolarů a vylepšili efekty a vynechali postavu té agentky, mohlo to být možná nejpovedenější béčko téhle ikonické dvojice za posledních pár let. Přemýšlel jsem dokonce chvilku o 4*, ale tvůrci zase nedokázali využit potenciál, který v sobě tyhle dvě ikonické mlátičky mají. Rozhodně je ale Black Water příslibem, že se Van Damme snad na starý kolena už vyhne šileným sračkám jako Killem All či Poud of Flesh a podobným laciným mrdkovinám. Ne že by byl tenhle film rozpočtem větší, ale konečně ho netočil diletant co ještě před pár týdny vytíral ve studiu Fox hajzlíky a řekl, sakra hovna už uklízím po filmařích, tak si vymáznu hovno i na digitální kameru a ztrapním v tom jednu belgickou ikonu. Van Damma čekají teď dva nadějné filmy We Die Young a The Bouncer od kvalitních režisérů, tak se mi snad můj milovaný béčkař rozloučí s kariérou s hlavou nahoře.65%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně milosrdného střihu, hodně bezduchého střílení a spousta zbytečných scén, až to zavání tím, že fandové kdysi hbitého Belgičana a urostlého Švéda ze zdi strhnou i jejich poslední plakáty. Snaha se cení, tady jí ovšem bylo zoufale málo. Tohle už prostě není na pozvánku, kterou by měl otevřít každý, kdo na snímcích legendárních béčkařů vyrostl. Pánové se sice potácející v hrubě mdlém důchodu, ale třeba takový Van Damme si to zjevně uvědomil. Neždíme jen své poslední síly, ale v několika projektech i příjemně rekapituluje. Navíc s úsměvem na rtech (Jean-Claude Van Johnson). Tady to ale nevyšlo. Snad příště. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Velkej comeback obrovskýho Lundgrena a vysmaženýho Žán Klóda se sice nekoná, ale proč hned nadávat. Je fakt, že po slušných trailerech jsem se na to docela těšil a není to nic jinýho než další spotřební béčko, ale zase mě to nijak nepohoršilo. Je fakt, že tohle není zase až tak klasický buddy movie kousek, jak to mohlo vypadat. Je to spíš Van Dammovka kde Žán hraje prim a Dolphino je tam spíš takovej přifařenej. Osobně jsem doufal, že bude mít větší roli, ale co už. Úvodní přestřelka je asi nejpovedenější, pak už to sklouzává do průměru. Akce je vesměs rutinní, ani bitky to nijak nevytrhnou. Hlavně v podání Dolpha už holt chtě, nechtě musím konstatovat, že stárne a už na to nemá, ale aspoň zase hodí do placu pár hlášek. JCVD je hrozně vyschlej a ty jeho pokusy o rádoby herectví opět nežeru. Škoda Killpatricka kterej už je starej dědek, ale záporáckej ksicht má pořád dobrej, ale tady se moc neohřeje. Škoda koukat se na to dalo, ale čekal jsem víc.55% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • V mnoha scénách je vidět, že se film točí na betonové podlaze, kolem jsou jasně betonové a dokonce i omítnuté stěny, stropy jsou vysoké jako v budovách (někdy i vyšší) a chodby i nepřirozeně široké na to, že se celý děj odehrává v ponorce. (Ace.A.T.L.)
  • Film sa natáčal na ostrove Mobile a Dauphin Island (Alabama, USA) od 25. januára do 23. februára 2017. (Arsenal83)

Reklama

Reklama