Reklama

Reklama

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Velkej comeback obrovskýho Lundgrena a vysmaženýho Žán Klóda se sice nekoná, ale proč hned nadávat. Je fakt, že po slušných trailerech jsem se na to docela těšil a není to nic jinýho než další spotřební béčko, ale zase mě to nijak nepohoršilo. Je fakt, že tohle není zase až tak klasický buddy movie kousek, jak to mohlo vypadat. Je to spíš Van Dammovka kde Žán hraje prim a Dolphino je tam spíš takovej přifařenej. Osobně jsem doufal, že bude mít větší roli, ale co už. Úvodní přestřelka je asi nejpovedenější, pak už to sklouzává do průměru. Akce je vesměs rutinní, ani bitky to nijak nevytrhnou. Hlavně v podání Dolpha už holt chtě, nechtě musím konstatovat, že stárne a už na to nemá, ale aspoň zase hodí do placu pár hlášek. JCVD je hrozně vyschlej a ty jeho pokusy o rádoby herectví opět nežeru. Škoda Killpatricka kterej už je starej dědek, ale záporáckej ksicht má pořád dobrej, ale tady se moc neohřeje. Škoda koukat se na to dalo, ale čekal jsem víc.55% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Béčka to je kategorie filmů sama pro sebe. Přesto lze mezi nimi najít i trochu lepší kousky. Tenhle film béčkem bezpochyby byl, nicméně docela koukatelným. Zásluhu na tom mají dva dědouškové Jean-Claude a Dolph. Kupodivu Dolph ač o dost starší vypadá na rozdíl od Jea-Clauda lépe. Jako by nestárnul... Halt Univerzální voják :-). Nu co k filmu. Zápletka úplně ta nejjednodužší jaká může být. Agent má na flešce (tahle byla z plexiskla či co) jména těch nej agentů a zlouni tu flešku chtějí. A tak to udělají tak aby CIA myslela, že Jeam-Clauda zradil USA . Tím nemá práva a může s ním být nakládáno jakkoliv. Amerika jde co se týče tajných věznic kupředu, profláklé věznice v Polsku ani na Kubě už nepoužívá. Má tajnou vyřazenou ponorku, která křižuje oceány, je nezjistitelná a zatím uvnitř probíhají výslechy těch nejotrlejších z otrlých. Sem umístí i Jean-Clauda. Ten je samozřejmě nevinný (alespoň to o sobě tvrdí) a jak jinak hodlá z ponorky potopené hluboko v oceánu prchnout... Divák tak uvidí celou řadu soubojů, těch pěstních bohužel ubylo. Kapitánský můstek ponorky byl srandovní, připomínal kabinu metra... Tma, zeď se stejnými budíky a na zdi dva monitory na kterých se točila kola..:-) Posádka byla rasově korektní kapitán běloch, důstojník Afroameričan a druhý (ano víc jich tam nebylo :-) !) Asiat. Chyběl Indián a Eskymák. Ponorka je opravdu jemný stroj, stačí jedno kolo pootočit na druhou stranu a je vymalováno.. no nic, nebudu spoilerovat. Docela rád jsem oba dědoušky po čase zase viděl spolu a docela jim to klapalo. Dávám tedy za 3 něco (co - to je tajné) * * * ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

unavenej jcvd s bulkou na hlave a svezi dolph, kterej proste kdyz neco rekne tak na tom neco je diky jeho hlasu a zahlasi.. :D jinak je taky uz starej jako svine a oba sou nabarveny jak panenky :D pak je tu mistni lara croft :D no dam tomu 3 z lasky z lungrenovi a litosti jcvd - kdyby to vyslo v 90s a byly mlady tak by to mohla bejt jizda..takhle je to strasny..akce nahovno film nahovno - napad dobrej ale je to nahovno.. jak mu vola na tu vysilacku nejakej ten borec a on mu rekne at to da na hlasitej odposlech :D:D:D kurva to je jak beznohymu at bezi rychlej :D:D ()

tron 

všechny recenze uživatele

Black Water je béčko so scenárom ako z 80. rokov a tomu odpovedajúci kasting. Sklamal ma nedostatok akcie a ak tu aj niečo bolo, bolo to veľmi slabé a nezáživne natočené. Ako ostatne celý film. Za jediný plus, alebo teda jediné DVA plusy, by som opatrne označil údernú dvojku Van Damme/Lundgren, ktorá nestojí proti sebe, ale bok po boku, čo je fajn (Lundgren má každopádne dosť malý priestor a poriadne sa objaví až v druhej polovici). ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mimořádně příjemné překvapení, když si vemu že jsem před týdnem viděl Ramba, která se 80% stopáže vykecával a já už začal akční kluky z 80´ házet do sběru, tak tady zase nemám výtku, málo keců, hodně akce, sice se na tý ponorce střílelo jako kdyby ponorka byla stvořena pro paintball z ostrejma, ale zase se nám tu usměje Dolph a JVCD si tam dá frantíka z nějakou kočkou, hodně záporáků, kopnou, ještě víc zastřelí a to všechno vidět v jednom filmu dává mému životu velký smysl. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na ostrove Mobile a Dauphin Island (Alabama, USA) od 25. januára do 23. februára 2017. (Arsenal83)
  • V mnoha scénách je vidět, že se film točí na betonové podlaze, kolem jsou jasně betonové a dokonce i omítnuté stěny, stropy jsou vysoké jako v budovách (někdy i vyšší) a chodby i nepřirozeně široké na to, že se celý děj odehrává v ponorce. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama