foto

Bailey Chase

  • nar. 1.5.1972 (45 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tao of Surfing
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
Kill for Me
2015 Kluk od vedle
Sex, Death and Bowling
2013 Porotci (TV film)
2010 Dark Metropolis
2009 Imigranti
The Next Race: The Remote Viewings
2003 Krysy
1999 Nezvaný host
1998 Cosmo's Tale
Táta z billboardu
Truth About Juliet, The

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (E12)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E09)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E08)
další epizody (8)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 Lucifer (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Grimm (TV seriál)
V černém lese (S05E12)
Klíčový krok (S05E11)
V předvečer zkázy (S05E07)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
We Don't Work Together Anymore (S02E11)
Shouldn't Have Been Alone (S02E10)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Longmire (TV seriál)
Ashes to Ashes (S03E10)
Counting Coup (S03E09)
Harvest (S03E08)
další epizody (10)
2013 Longmire (TV seriál)
Bad Medicine (S02E13)
A Good Death Is Hard to Find (S02E12)
Natural Order (S02E11)
další epizody (13)
2012 Longmire (TV seriál)
Unfinished Business (S01E10)
Dogs, Horses and Indians (S01E09)
An Incredibly Beautiful Thing (S01E08)
další epizody (10)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná identita (S01E10)
Ztracené děvčátko (S01E09)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Watch Over Me (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
USA High (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Horká linka (TV seriál)
Sladké údolí (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace