foto

Bailey Chase

  • nar. 1.5.1972 (48 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Walk. Ride. Rodeo.
2018 Neobvyklé vánoční přání (TV film)
Silver Lake
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
Kill for Me
Tao of Surfing
2015 Kluk od vedle
Sex, Death and Bowling
2013 Porotci (TV film)
2010 Dark Metropolis
2009 Imigranti
The Next Race: The Remote Viewings
2003 Krysy
2000 Nezvaný host
1998 Cosmo's Tale
Truth About Juliet, The
Táta z billboardu

TV seriály

2020 Zelenáč (TV seriál)
Control (S02E17)
S.W.A.T. (TV seriál)
Knockout (S03E15)
Bad Cop (S03E11)
2019 Queen of the South (TV seriál)
Vienen Por Ti (S04E13)
Amores Perros (S04E07)
La Mujer en el Espejo (S04E06)
další epizody (7)
2018 Seal Team 6 (TV seriál)
Ghosts (S02E02)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (E12)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E09)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E08)
další epizody (8)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
User Bias (E04)
Myšlenky zločince (TV seriál) - a.z.
Štístko (S13E05) - a.z.
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 Lucifer (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Grimm (TV seriál)
V černém lese (S05E12)
Klíčový krok (S05E11)
V předvečer zkázy (S05E07)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
We Don't Work Together Anymore (S02E11)
Shouldn't Have Been Alone (S02E10)
2014 Policie Chicago (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Drsný šerif (TV seriál)
Popel popelu (S03E10)
Dotek nepřítele (S03E09)
Sklizeň (S03E08)
další epizody (10)
2013 Drsný šerif (TV seriál)
Špatná medicína (S02E13)
Je těžké zemřít se ctí (S02E12)
Přírodní zákony (S02E11)
další epizody (13)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E10)
Indiánská krev (S01E09)
Neuvěřitelně krásná věc (S01E08)
další epizody (10)
Procitnutí (TV seriál)
Guilty (E03)
Ve službách FBI (TV seriál)
Struny v pozadí (S03E14)
2011 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
There's a Whole Slew of Ladies with Bad Things to Say About the Taliban (S04E09)
Add That Little Hopper to Your Stew (S04E06)
Next One's on Me, Blondie (S04E04)
další epizody (5)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
I'm Gonna Need a Big Night Light (S03E19)
I Need You to Call Earl (S03E18)
You Think I'm Gonna Eat My Gun? (S03E17)
další epizody (9)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná identita (S01E10)
Ztracené děvčátko (S01E09)
Božská mrcha (TV seriál)
Am I Gonna Die Today? (S03E10)
Looks Like a Lesbian Attack to Me (S03E09)
Popcorn (S03E08)
další epizody (16)
Odložené případy (TV seriál)
Kartáčník (S06E14)
2008 Božská mrcha (TV seriál)
You Are My Partner (S02E07)
Are You an Indian Princess? (S02E06)
Do You Love Him? (S02E05)
další epizody (7)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closet (S09E16)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Taco, Tulips, Duck and Spices (S01E13)
Is There a Scarlet Letter on My Breast? (S01E12)
This Is Way Too Normal for You (S01E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Penelope (S03E09)
Lucky (S03E08)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Watch Over Me (TV seriál)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Psí život (S06E09)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Do lesů (S05E10)
Naslouchat strachu (S05E09)
Šílenství (S05E04)
další epizody (11)
JAG (TV seriál)
Princezna a námořník (S06E06)
1999 Undressed (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Staré křivdy (S04E08)
Iniciativa (S04E07)
1998 V.I.P. (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Až na kůži (S01E02)
1997 USA High (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Žraločí horečka (S07E01)
1994 Horká linka (TV seriál)
Sladké údolí (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky