foto

Bailey Chase

  • nar. 1.5.1972 (47 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Walk. Ride. Rodeo.
2018 Neobvyklé vánoční přání (TV film)
Silver Lake
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
Kill for Me
Tao of Surfing
2015 Kluk od vedle
Sex, Death and Bowling
2013 Porotci (TV film)
2010 Dark Metropolis
2009 Imigranti
The Next Race: The Remote Viewings
2003 Krysy
2000 Nezvaný host
1998 Cosmo's Tale
Truth About Juliet, The
Táta z billboardu

TV seriály

2018 Seal Team 6 (TV seriál)
Ghosts (S02E02)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (E12)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E09)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E08)
další epizody (8)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
User Bias (E04)
Myšlenky zločince (TV seriál) - a.z.
Štístko (S13E05) - a.z.
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 Lucifer (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Grimm (TV seriál)
V černém lese (S05E12)
Klíčový krok (S05E11)
V předvečer zkázy (S05E07)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
We Don't Work Together Anymore (S02E11)
Shouldn't Have Been Alone (S02E10)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Longmire (TV seriál)
Ashes to Ashes (S03E10)
Counting Coup (S03E09)
Harvest (S03E08)
další epizody (10)
2013 Longmire (TV seriál)
Bad Medicine (S02E13)
A Good Death Is Hard to Find (S02E12)
Natural Order (S02E11)
další epizody (13)
2012 Longmire (TV seriál)
Unfinished Business (S01E10)
Dogs, Horses and Indians (S01E09)
An Incredibly Beautiful Thing (S01E08)
další epizody (10)
Ve službách FBI (TV seriál)
Struny v pozadí (S03E14)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná identita (S01E10)
Ztracené děvčátko (S01E09)
Odložené případy (TV seriál)
Kartáčník (S06E14)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closet (S09E16)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Penelope (S03E09)
Lucky (S03E08)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Watch Over Me (TV seriál)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Psí život (S06E09)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Do lesů (S05E10)
Naslouchat strachu (S05E09)
Šílenství (S05E04)
další epizody (11)
JAG (TV seriál)
Princezna a námořník (S06E06)
1999 Undressed (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Staré křivdy (S04E08)
Iniciativa (S04E07)
1998 V.I.P. (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Až na kůži (S01E02)
1997 USA High (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Horká linka (TV seriál)
Sladké údolí (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace