foto

Kathryn Erbe

  • nar. 5.7.1965 (53 let)
    Newton, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Je herečkou filmovou i televizní, objevila se v seriálu z produkce HBO, OZ; dále v seriálu ZLOČIN V ULICÍCH, GEORGE WALLACE a dalších. Mezi filmové role patří OZVĚNY MRTVÝCH po boku Cavina Bacona, POLIBEK SMRTI, ZÁVISLOST, SEX INSTRUKTOR a TŘI ZAHRADY ZA DOMEM. Aktivní je také na poli divadelním, jako členka Steppenwolfovy herecké spolčenosti, za jednu ze svých rolí byla nominována na Tony Award.

Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alex Strangelove
No Alternative
2017 Dating My Mother
Kensho at the Bedfellow
2016 Kill for Me
2015 Mistress America
2014 Worst Friends
2011 Sunny Side Up
2010 Tři zahrady za domem
2001 Sex instruktor
2000 Čas proměn (TV film)
1999 Entropy
Ozvěny mrtvých
1998 Nahé město: Poslední soud (TV film)
Pozdrav z bodu nula
1997 George Wallace (TV film)
Snít mezi rybami
1995 Polibek smrti
Závislost
1994 Lekce života (TV film)
Šampióni 2
1992 Bohatí láskou
1991 A co Bob?
1989 Runaway Dreams

TV seriály

2018 Pose (TV seriál)
The Fever (S01E04)
Giving and Receiving (S01E03)
Vražedná práva (TV seriál)
Lahey v. Commonwealth of Pennsylvania (S04E13)
2017 The Sinner (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
Vražedná práva (TV seriál)
Nobody Roots For Goliath (S04E07)
Stay Strong, Mama (S04E06)
2016 Miliardy (TV seriál)
Magical Thinking (S01E11)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Špatné dohody (E08)
Jak prosté (TV seriál)
Zmizelá (S04E07)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Neopěvovaní hrdinové (S06E08)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Poisoned Motive (S14E22)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Acceptable Loss (S14E04)
2011 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osudová láska (S10E08)
Ikarův pád (S10E07)
Mrtvola v parku (S10E06)
další epizody (8)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Loajalita (2. část) (S09E02)
Loajalita (1. část) (S09E01)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Revoluce (S08E16)
Alfa pes (S08E15)
Závažný případ (S08E14)
další epizody (10)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Past (S07E22)
Odkaz (S07E19)
Zmizení (S07E17)
další epizody (6)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesvázaný (S07E09)
Skutečnost (S07E07)
Hlubina (S07E05)
další epizody (12)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Domácí válka (S06E08)
Maškaráda (S06E06)
Dokonalý zločin (S06E05)
další epizody (11)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyděšený k smrti (S05E09)
Nad ránem: 2. část (S05E07)
Nad ránem: 1. část (S05E06)
další epizody (20)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nemohoucí trpaslík (S04E09)
Nic než stříbro (S04E08)
Drahocenné děti (S04E07)
další epizody (19)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poručnictví (S03E09)
Prorok (S03E08)
Vrah mezi námi (S03E07)
další epizody (23)
Oz (TV seriál)
See No Evil, Hear No Evil, Smell No Evil (S06E02)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hanba (S02E09)
Cesta k Bohu (S02E08)
Sestry (S02E07)
další epizody (21)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
Spořádaný doktor (S01E09)
Pohádka o odpuštění (S01E08)
další epizody (10)
2000 Oz (TV seriál)
Works of Mercy (S04E04)
The Bill of Wrongs (S04E03)
Obituaries (S04E02)
další epizody (4)
1999 Oz (TV seriál)
Out o' Time (S03E08)
Secret Identities (S03E07)
Unnatural Disasters (S03E04)
další epizody (6)
1998 Oz (TV seriál)
Escape from Oz (S02E08)
Animal Farm (S02E07)
Strange Bedfellows (S02E06)
další epizody (6)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1989 Chicken Soup (TV seriál)

Dokumentární

2004 Happy Birthday Oscar Wilde (TV film)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace