Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

BMW12 

všechny recenze uživatele

To bylo špatné, špatné, špatné, nemohu jinak... Zatímco první díl mě fakt bavil, tak pokračování, do kterého zakomponovaly matky hlavních hrdinek, se hrubě nepovedlo. Vydržel jsem až do konce, ale to bylo utrpení, kolikrát jsem měl sto chutí film přetočit až na konec. Opravdu špatný scénář. A dvojice Jon Lucas a Scott Moore mě zklamala, toto je první film od nich, který se mi nelíbil. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VRÁTÍME VÁNOCŮM ZPÁTKY KOULE…“ /// Jsou Vánoce a to je velká šou. Kupříkladu v Americe prej nemůžeš v týhle době nic vojebávat. Tři rodiny, každá (překvapivě?) jiná, se chystaj na nejsvátečnější období roku. Stres ze všeho kolem… (jakože to prostě prožívaj…), do toho ty jejich nemožný matky… není divu, že si ženský řeknou, že by si měly Vánoce užít. Ovšem … MÁMY SI NEUŽÍVAJ, ALE ROZDÁVAJ RADOST! Takže nadejde čas, skoncovat s tímhle trapným heslem… ty vole a něco ftipnýho byste tam neměli? Vánočních filmů není nikdy dost. Tenhle je lehce protivnej - neseděj mi některý postavy – ale není to moje rodina, takže na to seru. Všichni (jakože) exhibujou (čti - chovaj se jak kreténi) – teda všichni ne, třeba ty vedlejší postavy jsou úplně vobyčejně nezajímavý. A to nejzajímavější na týhle komedii je to drama, který se vodehraje mezi holkama a mámama. Ponaučení? Santa lidi polepšuje! A když budete mít štígro (jakože vydržíte až do konce), přijde i džigolo. Ano, vánočních filmů je furt málo… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Toužím po klidných vánocích (tak si nepouštěj tuhle píčovinu!). 2.) Každej rok jezdím k dceři na vánoce. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Už za hranicou vkusu, prefeminizované a hrozne trápne. Jednotka sa mohla pýšiť aspoň pár vtipnými scénami, tu síce snaha bola, ale obyčajne to vypálilo do trápnosti a gýčovej sentimentality (hlavne pri konci). Dve hviezdy za sympatické herečky. Aj keď na druhú stranu sa čudujem napr. takej S. Sarandon, že sa dala nahovoriť na takúto koninu. 30/100 ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

To je smutný, že po vydařené jedničce se musí co nejdřív nacpat absolutně zbytečný pokračování! Hlavně tam toho narvem co nejvíc a co nejvíc otravných zpomalovaček, u těch jsem myslel, že se unudim! Zasmál jsem se dvakrát u scény v posteli s Kristen Bell a pak u depilace chlupů na koulích u Justina Hartleyho. Jinak je mi to líto, ale sračka!!!! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako to už býva zvykom, tak sequel väčšinou nedosahuje kvality prequelu. Žiaľ, ani toto nebola tá vzácna výnimka. Po dejovej stránke miestami až neuveriteľne prihlúplne, no napokon to ako tak zachránili celkom dobré hlášky a niektoré scénky. No inak ma snáď na totalku všetky postavy iritovali svojim správaním, ktoré bolo maximálne infantilné (až na zopár výnimiek). Ale keď porovnávam s inými americkými filmami tohto žánru, tak to nebolo zas až tak úplne zlé. Tie 2* sú v tomto prípade tak akurát. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)

Reklama

Reklama