Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

Fr 

všechny recenze uživatele

„VRÁTÍME VÁNOCŮM ZPÁTKY KOULE…“ /// Jsou Vánoce a to je velká šou. Kupříkladu v Americe prej nemůžeš v týhle době nic vojebávat. Tři rodiny, každá (překvapivě?) jiná, se chystaj na nejsvátečnější období roku. Stres ze všeho kolem… (jakože to prostě prožívaj…), do toho ty jejich nemožný matky… není divu, že si ženský řeknou, že by si měly Vánoce užít. Ovšem … MÁMY SI NEUŽÍVAJ, ALE ROZDÁVAJ RADOST! Takže nadejde čas, skoncovat s tímhle trapným heslem… ty vole a něco ftipnýho byste tam neměli? Vánočních filmů není nikdy dost. Tenhle je lehce protivnej - neseděj mi některý postavy – ale není to moje rodina, takže na to seru. Všichni (jakože) exhibujou (čti - chovaj se jak kreténi) – teda všichni ne, třeba ty vedlejší postavy jsou úplně vobyčejně nezajímavý. A to nejzajímavější na týhle komedii je to drama, který se vodehraje mezi holkama a mámama. Ponaučení? Santa lidi polepšuje! A když budete mít štígro (jakože vydržíte až do konce), přijde i džigolo. Ano, vánočních filmů je furt málo… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Toužím po klidných vánocích (tak si nepouštěj tuhle píčovinu!). 2.) Každej rok jezdím k dceři na vánoce. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si myslel, že dám dvě, ale nakonec jsem to na ty tři dostal. Film není nijak převratný, ale své momenty má. Není jich sice moc, ale stačí to na to, abyste se po celou dobu nedivili, proč bylo něco takového proboha natočeno. Nehledejte v tom však žádnou převratnou rebelii. Místy tam sice něco najdete, ale většinu znáte už z té jedné ukázky, kterou jste potkali v kině (nákupák a večírek). Nejlepší dvojici představovala "Kristen Bell" se svou matkou - syn od "Kathryn Hahn" měl však taky dobré chvilky. P.S.: Už se nad sebou zamyslete. Největší bordel, jaký jsem kdy v kině viděl byl vždy na CSFD projekci (na Matkách se vám sice nedařilo, jako na Justice League, ale byl to taky pěkný hnus)... ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasický americký komediální koktejl, archetypy, klišé, vtípky a předvídatelné gagy. Přesně tak, jak to máme při odpočinku rádi. Hezky vypnout hlavu a nechat se bavit. Parta tří matek jede přesně v duchu předchozího dílu, naštěstí se neohrály a tak přidávají klasický komediální setting - Vánoce. Je to vtipné, funguje to, baví to (možná více ženy jak muže). ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola o dost lepsia, na dvojku som sa teda tesila, ale trosku slabe to bolo. Velmi prehnane a tiez vela nadavok, urcite to nie je vhodne pozerat ako vianocny film s detmi, pretoze sa to cele toci okolo penisov, vagin a odhalujucich sa Santov. Myslela som, ze dam len dve hviezdicky, ale druha polovica filmu uz je lepsia, ked sa riesia vztahy mam a dcer, tak som nakoniec dala tri, ale take slabsie. Povedzme 50%. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Vánoční komedie ve stylu Bad Santa. S babičkami a fešným striptérem. Vtipy jsou přimočaré, ale fungující a poselství o tom, že pohodové Vánoce nedělá dokonalost ale mezilidské vztahy je sympatické. Stejně tak je milé zaměření na téma matka-dcera. Každá z babiček je totiž jiná a s dcerou má jinou interakci, ale všechny jsou vyřešené logickým i zkrátka lidským způsobem. Určitě si nenechte ujít závěrečné titulky, které jsou zážitkem samy o sobě. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama