Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „The Midnight Man“ považuji za rozhodně povedené dílko, takovou tu klasickou pocornovou hororovou zábavu, kterou bych si klidně dal i v kině. Není to nic opravdu hlubokého, geniálního, ale je to film, který mě bavilo sledovat, a to rozhodně není na americký horor málo. Kdyby byl alespoň takový každý americký hororový film, tak si nemám moc na co stěžovat. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Krásnej příklad toho, že i špičkovej bubák automaticky nedělá nadprůměrnej výsledek. Nápaditej úvod hodně navnadil, ale postupně to sklouzlo do jednoho hororovýho klišé za druhým, který z šedivýho průměru vytahovala pouze přítomnost strašidla (který samo o sobě mělo ohromnej lore potenciál, v závěru samozřejmě absolutně nevyužitej). Slabší tři. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začátek byl parádní, ale stejně v jako mnoha případech i tady to bylo na delší dobu všechno, co stálo za řeč. Sem tam se sice zadařilo vytvořit dusnější atmosféru, ale ta zmizela stejně rychle, jako se objevila. A nepomáhali ani herci, kteří podávali výkony z ranku amatérských. Čestná výjimka pro hororové veterány Lin Shaye a Roberta Englunda. Ale na nich to bohužel nestálo. Druhá polovina filmu už byla výživnější. Došlo na pár chuťovek i několik napínavých scén a neurážel mě ani vizuál hlavního záporáka. Ale i tady se našlo pár hluchých míst a navíc celá ta hra měla debilní pravidla. I přesto se ale jedná o koukatelné béčko, které nijak neurazí. 50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Snaživý horor s pěkným bubákem, ale totálně zabitý příšerným ochotnickým vystoupením dvojice hlavních hrdinů a naprosto idiotským scénářem, který vám cuká s koutky co minutu. Najdete starou hru, plnou divných věcí a s papírem od krve, tak si řeknete prostě ''ok'' a jdete jí hrát....každý normální člověk by to spálil, nebo zakopal za barákem. Nepomůže tomu ani přehnaná krvavost a nekompromisní zabíjení malých dětí plné krve. Při finále, kdy bubák udělá paštiku kterou by prokouklo i retardované předškolní dítě už jsem přemýšlel o dvou hvězdičkách. Zariwny umí kompozici, ale píše strašně tupé scénáře, z něj nikdy nic lepšího nevypadne.40%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna je dobrá (parta děcek hraje jakousi hru vyvolá někoho poruší pravidla a 2 ze 3 umřou), ale pak to jde do kopru. Celé se to smrskne na partu 3 lidí co chodí po domě a stará se o tom jestli jim nezhasne svíčka jelikož pak můžou umřít. Pronásleduje je jakýsi démon, který jim první ukáže jak je zabije a pak je zabije. Hraje zde zhruba 7 - 8 herců z toho 2 zemřu hned na začátku. 40 procent za gore a epilog ten pobavil. P.s. pobavila scéna barva tvé krve je červená Alex a jakou barvu krve měla ta babka zelenou snad :-).nebo mluví o tom, že viděla sebevraždu vlastní matky a na konci dodá to byla poslední chvíle co jsem ji viděla to dá logiku snad, když byla mrtvá asi ji jako duch nenavštěvoval ne. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama