Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco se Teddy Bear prokousává záběry poslední oběti, Laurène se uchýlí do knihovny a pátrá po starých keltských rituálech. (Netflix)

Recenze (4)

Peddro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tušil jsem, že do toho bude zapleten ten knihovník, ale díl celkem slušný. Stále si to drží lajnu, jen by se mi líbilo ještě větší propojení s historií a rituálními vraždami, tak uvidíme :-) ()

Reklama

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle epizoda byla brutální! Do vražd se nám dostává keltská mytologie a římští legionáři. Po celou dobu epizody panuje opravdu tajemná atmosféra, takže se zatím jedná o jednu z nejlepších epizod. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa môjho názoru zatiaľ najlepšie napísaný aj zrežírovaný diel celého seriálu. Ide v podstate o druhú časť prvého prípadu novej série. Identita vraha je prekvapivá, vyšetrovanie napínavé, atmosféra čistokrvne hororová, nech sme v knižnici, v starom dome či v lesoch. No a paralelná montáž spájajúca súčasnosť s prítomnosťou je na hranici geniality. Pre vysvetlenie, vieme, že sme našli lebku a v scénach z minulosti sa postupne dozvedáme ako sa dostala tam, kde sa dostala. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama