foto

Dan Herzberg

  • nar. 12.5.1968 (51 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Paris la blanche
2016 Enfin des bonnes nouvelles
Monsieur Chocolat
2015 Je compte sur vous
Les gorilles
2014 Libre et assoupi
2013 11.6
Victor "Young" Perez
2011 Mister BOB (TV film)
Saïgon, l'été de nos 20 ans (TV film)
2010 Klíč k minulosti
Le Mac
2009 Frajeři
La Grande Vie
Pas de toit sans moi (TV film)
2008 Enfants d'Orion, Les (TV film)
Syndrome de Jerusalem, Le
2007 99 franků
Année suivante, L'
Život umělce
2006 Tygrova brigáda
2005 Bílá hraběnka
La vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre
Tu vas rire, mais je te quitte
Ze film
2004 Faites le 15 (TV film)
Les Revenants
2003 Prokletý ostrov (TV film)
2002 Femme Fatale
Merci Docteur Rey
2001 Vertiges de l'amour
2000 Cours toujours
1999 Beau travail
1998 Taxi
Ça ne se refuse pas
1997 Un printemps de chien (TV film)
1996 Caméléone
1994 La Bavure (TV film)
1991 Aux yeux du monde
Bar des rails
1989 Personne ne m'aime (TV film)

TV seriály

2019 Zone Blanche (TV seriál)
L'Ombre et les proies (S02E08)
Comme un chien (S02E07)
Sanctuaire (S02E06)
další epizody (8)
2017 Zone Blanche (TV seriál)
La fin n'est que le commencement (S01E08)
Le Secret derrière la fenêtre (S01E07)
Sombres héros (S01E06)
další epizody (6)
2015 Falco - příběh poldy (TV seriál)
A la folie (S03E03)
2013 Les Kassos (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Prach v očích (S04E10)
2011 La collection - Écrire pour... 5 fois Nathalie Baye (TV seriál)
2010 Maison close (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 1 (S01E01)
2009 Un film sans... (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Rána z milosti (S02E06)
Riziko smrti (S02E05)
Tvé jméno zní židovsky (S02E04)
další epizody (7)
2008 Scalp (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 Équipe médicale d'urgence (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Coplan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace