Reklama

Reklama

Kulky spravedlnosti

(festivalový název)
  • Kazachstán Bullets of Justice
Trailer 1

Obsahy(1)

Kazachstánský horor s Dannym Trejem v jedné z hlavních rolí? Ano, prosím! Tohle je opravdu něco pro všechny fanoušky bizáru. Představte si USA zmítané třetí světovou válkou. Americká vláda ze zoufalství vymyslí program na výrobu supervojáků a zkouší propojit lidskou a prasečí DNA. Šílený experiment se zdaří… tak napůl. O 30 let později společnost ovládají tzv. Rypáci, speciální druh mutantů, který „obyčejné“ lidi pěstuje jako potravu. Hrstka odvážných přeživších vytvořila odboj, který se z posledních sil snaží nový světový řád zvrátit. Ukrytí v protiatomovém bunkru se nezdolní bojovníci pokouší přijít na to, co Rypákům dodává sílu, aby mohli zasadit finální úder. (Future Gate)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (72)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po zběsilci Bekmambetovi a falešném Kazachovi Boratovi, přichází další kazašský nářez, tentokrát ve spolupráci s osvědčenými béčkaři Bulhary. A ze spojení těchhle dvou pronárodů vznikl opravdu jedinečný filmový plod, řadící se do pomyslného žánru "punkově fantasmagorické postapo". Tenhle film je bisexuálně nechutný jako Borat, bizarně nechutný jako Lidská stonožka, se scénářem ještě výrazně šílenějším než Seagalova bulharská béčka, se spoustou silikonových koz, nějakým tím ptákem, fekáliemi, krví, vnitřnostmi, krvesmilstvem, prasečím prdelohlavcem Assholem, Krasnou Pizdou a Dannym Trejem, který měl na svou provařenou držku nalákat nějaké ty divácké hejly, odkroutit si před kamerou pár scén a nechat se vodkráglovat. Film má překvapivě parádní exteriéry, výpravu, slušné triky, masky, prostě vizuální stránku celkově, nečekanou pointu, a kdyby tvůrci tolik netlačili na pilu se všelijakým tím místy až zbytečným bizárem a kameraman furt tolik nekvrdlal svou ruční kamerou, bylo by to ode mne za plný počet. Ale i tak jsem z toho spokojeně perplex. ()

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

Ty jo ! To je tak strašně vtipně šílenej parodickej trash, až jsem se za břicho popadal ! Bennedict Asshole! Holka s knírkem! A ten model Rafael, ještě teď mě bolí bránice z toho jaký fórky k popukání si na mě tvůrci připravili. Ok ten námět s prasatama a Danny Trejo mě docela nalákal, ale je to totální sračka, bohužel z ranku těch zoufale nezábavnejch totálních sraček. Ale když vidím ta hodnocení - budiž, celkem si to svý diváky asi našlo, ale to i Jaromír Soukup a Soudkyně Barbara. Za mě teda zlatej ( i když pořád nedotaženej ) Iron Sky a snad vše zfilmovaný dle fake trailerů k Tarantino&Rodriguez Grindhousu by tomuhle nakopalo prdel. 0/10 a sračka roku snad hned zkraje zamnou. ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Film je rozhodně ve stejné kategorii jako Srpski film. Pokud tedy nejste opravdu otrlý divák a nemáte velkou toleranci násilí, nahoty a záchodového humoru, rozhodně se do něj nepouštějte. Při správné konstelaci hvězd může být film ovšem velice zábavný a některé momenty (vybalování batohu) jsou naprostým filmovým klenotem. Skvělým překvapením je i závěrečná pointa, která vlastně všechno otočí o 180 stupňů. Mrzelo mě, že postava Dannyho Treja nedostala více prostoru. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa tešil riadne, no po pozretí teda neviem, či to za to stálo. Ako ten spomínaný "úlet" je to akceptovateľné a aspoň musím uznať, že to miestami celkom srší nápadmi. Akurát je to celé tak strašne debilná blbosť, že keby ma to niekto chcel prinútiť pozerať znova, rovno by som ho kopol do prdele. Za celkom schopnú mieru krvi, gore, akcie, masiek či ľahkého porna tomu dám aspoň ten priemer. Či ma to ale bavilo je druhá vec - mám totiž radšej horory, ktoré aspoň trochu dávajú zmysel. Podľa mňa je to vychválené až príliš, a nemám celkom jasno v tom, prečo. Čakal som omnoho nechutnejší a brutálnejší extrém, toto bolo len také neškodné odstreľovanie prasiatok. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Původně jsem nevěděl co od tohoto snímku očekávat, ale měl jsem poměrně vysoká očekávání vzhledem ke kladným recenzím svých oblíbených uživatelů. Brzy jsem se však přesvědčil, že tento film rozhodně není pro každého. Při sledování jsem neustále měnil názor a u hodnocení zvažoval celou škálu možností od samotného odpadu a předčasného vypnutí až po tři hvězdy. Proměnlivost jednotlivých scén však byla naprosto neuvěřitelná a často se tak stalo, že téměř dokonalá akční podívaná byla náhle vystřídána momentem, kdy jsem čuměl jak puk s nechápavým výrazem co se nám vlastně režie pokouší tímhle blitkem sdělit. Nakonec pro mne rozhodly drobné záblesky dokonalosti poschovávané v celém průběhu a já byl alespoň schopen dokoukat. Můj názor na film se nakonec mírně vylepšil, neboť je to skutečně nezapomenutelné. Na tři hvězdy to v žádném případě nestačí, ale pobavil jsem se a rozhodně se jedná o dílo na které hned tak nezapomenu. Pravděpodobně však jde o ten nejdivnější film, který jsem kdy viděl, takže chápu nanejvýš rozporuplná hodnocení ostatních uživatelů. Za mě je to však horších 50% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

  • Film byl původně natočen v roce 2017 jako pilotní díl seriálu, po přehodnocení konceptu byl nakonec rozšířen na celovečerní film s premiérou na londýnském filmovém festivalu FrightFest 23. srpna 2019. (pornogrind)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama