Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cesta velké výpravy se dobere svého konce , když dojde k poslední konfrontaci s inuitskou mytologií, které se měli raději vyhnout. (Prime Video)

Diskuze

tron

tron (hodnocení, recenze)

zelvopyr

Spoilery. Taký koniec som Crozierovi prial, bol ostatne aj v knihe a tam sa mi páčil. Problém je v tom, že v seriáli nič nenapovedá tomu, že by mal skončiť s Mlčanlivou. Naopak, je to tam pomerne radikálne popreté. Je jasne povedané, že proste odišla "niekam preč" a je naznačené, že Crozier sa s tým zmieril. Jasné, mohol ju "medzitým" nájsť, ale to už potom ozaj mohli ukončiť normálne/rovnako, ako v knihe a nie experimentovať.

zelvopyr

zelvopyr (hodnocení, recenze)

tron

Spojlery // Ad poslední scéna: je z něj Inuita, číhá na tuleně u polyni. Kdo je s ním - (snad) jeho syn s Mlčenlivou. Nebo random domorodé dítě, ale to by postrádalo smysl. Oboje viz kniha. Co zabilo Tuunbaqa? Hickleyiho duše, nemohl ji pozřít. Olovo ze sežraných lidí. Vidličky na gangrenózním důstojníkovi. Utržená zranění. Jo a četl jsem o symbolice že výprava otrávila svou zkažeností Arktidu. Ad řetízky v obličeji - no, režisér to asi přehnal s koksem. Těžká symbolika. Chain of command. Na druhou stranu, možná je to reálie, pár mrtvol po výpravě našli. Obecně - četl jsem rozhovory s tvůrci, a ti idioti si myslí, že to vymysleli líp než v knize. Shoří v pekle za domýšlivost a tupost. 

na příspěvěk reagoval tron

Uživatel zelvopyr smazal svůj příspěvek.

Uživatel zelvopyr smazal svůj příspěvek.

omega_SK

omega_SK (hodnocení, recenze)

Nejak som nepobral ako vlastne zabil(i) tuunbaq=ochechulu. Cosi tam stvarali s retazou ci vari ten posledny rozpoleny mal tak pajednu dusu ze zlozila aj priseru ci ako ?!?

na příspěvěk reagoval Terepin

tron

tron (hodnocení, recenze)

Spoilery. Pochopil niekto úplne poslednú scénu? Kto to s Crozierom bol a ako Crozier vlastne dopadol? A prečo mal ten chlapík ten "piercing"?

na příspěvěk reagoval M.Wittman, zelvopyr, zelvopyr

Reklama

Reklama