Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 8 lety Jang Doo-chil ukradl nevinným lidem 4 biliony wonů a poté prchnul do Číny, kde údajně zemřel. Tomu nevěří Ji-sung (Bin Hyeon), podvodník, který podvádí jen další podvodníky, a neustále po něm z osobních důvodů pátrá. Při jedné akci se Ji-sung střetne s prokurátorem Parkem (Ji-tae Yoo) a jeho tříčlennou partou podvodníčků. Když zjistí, že jdou po stejném muži, dají se dohromady a snaží se ho promyšleným podvodem dostat. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame dalsi film o pomste mixnuty s heist filmom. Tak trochu v pohodovom style Dannyho partakoch. Rozhodne mi to pripadalo lepsie ako The Thieves, kde mi bolu uplne ukradnute postavy a film stal len na akcii. Tu je prakticky len jedna kratka autonahanacka. Ale zato funguju postavy. Aj ked herci mohli byt zvoleni lepsie, kedze sa mi ustredne duo trochu plietlo. Film od zaciatku nasadi zbesile tempo vyplnene malymi podvodmi, ktore smeruju k velkej pointe. Uprostred filmu tempo trochu polavi, vdaka comu som nad tym vsetkym zacal trochu premyslat a v 70. minute som odhalil vo co go. Nastastie je to dostatocne zabavne na to, aby som si aj nadalej uzival dvojzmyselnost jednotlivych scen a aj samotny skutocny zaporak pomaly zacal odhalovat jednotlive finty hlavneho hrdinu. Ale uplne vsetko neodhalil, takze ho cakal zasluzeny trest. Finale obsahuje dost prekombinovanych odhaleni, ale nastastie spätne snad vsetky davaju zmysel, to vysledny dojem z filmu nepokazi a na druhe zhliadnutie môze film fungovat este lepsie. Zaujala maj aj cela vychodia zapletka o Ponziho podvode a myslienke, ze o tom musela vediet aj vlada. Nieco take by mohli natocit aj u nas o kauze B.M.G. Invest. Akurat by to mohli pojat ako seriozny thriller. 7/10. ()

Reklama

tonysawer 

všechny recenze uživatele

Co se snaží Dannyho parťáci a podobné filmy recyklovat, tady perou na plné obrátky hned ze startu. Musím si to pustit znovu! ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Filmy o zlodějích a podvodních mám rád a ani tohle nebyla výjimka. Je to znova ten typ, kde až do konce úplně nevíte všechno a dokáže vás alespoň trochu překvapit. Na herecké výkony ať už Bin Hyeon nebo třeba Ji-tae Yoo si nejde stěžovat. Ve výsledku jeden z nejlepších filmů, jaký jsem v poslední době viděl a rád si to někdy pustím znovu. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Na Podvodníky jsem se hodně těšila, takže jsem si je hned musela pustit. Čekala jsem něco ve stylu Zlodějů, což teda moc nebylo, přesto mě nezklamali. Mám tenhle typ filmů ráda, takže se mi to dost líbilo, navíc mě to na konci dokázalo svou promyšleností ještě překvapit. Hlavní mužská dvojka, Hyun Bin a Yoo Ji-tae, byli skvělí jako vždy a ostatní z podvodnické party je pěkně doplňovali. Film má šmrnc, takže mě nenudil, a i když tam není vše tak, jak se na první pohled zdá, není to zbytečně překombinované. Za mě určitě spokojenost a ráda se na to mrknu znovu. Přeloženo. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama