Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Fujita je v posledním ročníku střední školy, a tak by se měl začít vážně rozhodovat o tom, čemu se bude chtít v životě věnovat. Bohužel si Fujita za celou dobu studií nenašel žádné přátele ani aktivitu, která by ho zaujala. Vše se změní jednoho dne, když je přepaden partou starších studentů, kteří si od něj chtějí vzít peníze. V okamžiku, kdy vše vypadá bídně, protože Fujita u sebe žádné peníze nemá, což útočníky rozčílí, je chlapec zachráněn tajemným vysokým mužem. Z něj se k chlapcově překvapení vyklube taneční instruktor, který si chlapce spletl s novým uchazečem o taneční kurz, protože přepadení se odehrávalo právě před tanečním studiem. Tak je Fujita vtažen do světa tance. Díky setkání s jednou mladou dívkou ze své střední školy a díky DVD z taneční soutěže, které mu v tanečním studiu podstrčí do tašky, je Fujita tancem naprosto očarován a rozhodne se vstoupit do světa tanečních soutěží. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (7)

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Nie, jednoducho nie. Zlé svojimi hlúpymi a iritujúcimi postavami a rádoby smiešnymi scénami, ktoré sú tak neuveriteľne trápne, až mi je viac nepríjemné sa na to pozerať, ako by som to sám zažíval. Animačné štúdio je schopné vytvoriť naozaj úžasné anime, ale sem asi nasadili svojich najslabších zamestnancov, pretože nedá sa všetka vina tohto nepodarku zvaliť len na predlohu. Najdôležitejším elementom totižto v anime o tancovaní by v prvom rade malo byť zobrazenie tanca a tanec je o pohybe, elegancii, temperamente, čo sa dá veľmi ťažko vyčítať z nehybného obrázku a pusteného voiceoveru k nemu. Ak by som chcel vidieť len farebnú mangu, tak zoberiem farbičky a domaľujem si to sám. Takýmto spôsobom je nanajvýš zbytočné vôbec vytvárať nejakú adaptáciu. Drop 12/24 - 35% ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Začátek je nadějný, ale po pár epizodách i to málo dobrého jde úplně do háje. Postavy začínají být nesnesitelně nesympatické, dramatické scény jsou vyloženě k smíchu, shounen elementy se sem vůbec nehodí, animace ze všech dělá v klíčových momentech příšery, místo tance samotného je více kladen důraz na to, jak strašně cool vypadají samotní tanečníci, takže výsledkem je jen pár sestřihaných otoček (ala Kuroko) a korunu tomu všemu nasazuje nepochopitelné, na sílu rvané fanservice (záběry na prsa, hlavní hrdinka převlékající se v kabince...). Drop po 6. epizodě a 4/10 ()

Reklama

Danken07 

všechny recenze uživatele

Najhoršia stránka tohto anime o tanci, je tanec samotný, a to hlavne kvôli zlej animácii. Ale aspoň sú tu prvky, ktoré toto anime zachraňujú - postavy a hudba. Prvých pár epizod to bolo fakt zle, ale s príchodom nových charakterov sa dej posunul k lepšiemu. Sú tu postavy, ktoré som zo začiatku nemal rád, ale po čase som na ne zmenil názor (chce to len troška času). Nemôžem povedať že toto anime je skvelé (hlavne kvôli tomu že samotný tanec ma vôbec nebavil, zaujímavejšie však boli interakcie charakterov počas neho), ale čo môžem povedať je, že je to príjemné pozeranie. 70% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že je to anime o tanci,jsem čekala mnohem více dynamiky, švihu, pohybu, jenomže jsem dostala spousta statických obrázků a k nim hromadu keců o ničem. Přiznávám, že jsem nekoukala po prvotním zklamání (asi prvních 10 dílů) pořádně, dělala jsem u toho ještě na PC jiné věci, jenomže nic mi neuteklo. Hloubka se v louži prostě nenajde (prosím, mluvím o standardní louži na chodníku, který není posetý dvoumetrovými dírami). Tatarák měl pořád svůj divný výraz, pořád váhal a nevěděl, ale neustále někoho překvapoval (ať už mile, nebo spíš nemile), jeho první partnerka byla nevýrazná, druhá její opak, ale anime z ní neumělo udělat něco víc, v podstatě tyto dvě postavy pohybově splývaly. Standard je fajn,latina ještě víc, u anime jsem neustále vzpomínala na svou kamarádku, co to dotáhla až do Stardance, a také na své taneční. To bylo asi to nejintenzivnější, co mi anime dalo. Což je dost málo. Absolutně mě nezajímalo, kdo vyhraje, jak tančí, protože mi postavy přišly zvláštně nereálné – byly ploché; jako by měly jednu vlastnost, na které je vystavěli. Škoda. Tancování je super, jenom ne v tomhle anime. Mnohem víc se tu pohybuje pot než samotní tanečníci. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Není to až tak hrozné, ale zase si nemyslím, že když má nějaké anime na MALu skóre přes 8.00, tak by mělo mít nějakou úroveň (ale jako vždycky jsem ta svině, které se ty "populární a dokonalé" anime nelíbí :'D viz můj komentář k Shinsekai Yori například, hehe). Ballroom e Youkoso má zajímavý námět i příběh, ale naprosto nevyužitý. Postavy vám budou lézt na nervy, pak se to zlepší, když se objeví jiné postavy, které jsou tak uřvané, že vám ty předešlé už tak protivné nepřijdou. Koho jsem však nesnášela od počátku byla Shizuku. You can glare at me all you want, but she is a pure bitch. :) Oproti tomu Sengoku-san válel od počátku :'D od toho chlapa bych se klidně tomu tanci učila. Příběh dost oživila i Chinatsu, která si mě svým vlastním kouzlem získala. Gaju sice je uřvaný, ale stokrát snesitelnější než Fujita. Kiyoharu byl frajírek, ale asi má důvod být tak arogantní (i když jeho "rady" jsou někdy brutální :D aneb neboj se, jen ti zlomím pár kostí, to bude v pohodě). Hudba nic moc, vtipy průměrné, příběh nic moc, vedlejší postavy aspoň něčím trochu zaujmou, tanec hrůza (wtf? Čtyřnohá bestie? Spíš rovnou titán, ne? :D) Za mě 6,5/10 a opusťte pódium, přešla mě chuť sledovat ty vaše výtvory. ()

Galerie (505)

Reklama

Reklama